Packers Hungary Club

Weekly Vince – week 2

Kedves Vince! Rodgers részéről nagyon negatív volt, amikor a 2. negyed végén a pályáról lemenet „nem éppen illedelmesen reklamált” (kiabált?!) MLF-rel. Ez a tekintély és csapatszellem romboló hatása mellett megkérdőjelezi azt a kifelé folytatott kommunikációt, hogy milyen jól megértik egymást, köztük minden happy. (Jön vissza a Mike McCarthy időszak, csak már nyilvánosan?) – gogopackers

Az a jelenet nekem is megkapta a szemem és a mérkőzés után első dolgaim egyike volt utánanézni miért is történt, és mit gondolnak róla a felek. Alapvetően Rodgers állítása szerint az ellenfél védelmének felálláson vitatkoztak, különbözőképpen értékelték azt amit a defense mutatott nekik előtte a sikertelen playben és mást cselekedtek volna. LaFleur a mérkőzés utáni nyilatkozataiban kiemelte hogy ilyen tüzességet és győzelmi vágyat vár el a játékosaitól, hogy mélységesen érdekelje őket a mérkőzés, és számít még hasonló pillanatokra. Ez a nyilatkozat számomra azonban kicsit úgy jön át, hogy mi mást is mondhatna? Ami ennél érdekesebb, hogy Rodgers beszélt arról, és a mérkőzés felvételein is megfigyelhető volt (csak akkor nem tűnt fel a jelentősége), hogy Matt sokszor odaült mellé átbeszélni a dolgokat amik az előző playekben történtek, és tanácskozni a következő playekről. Azt gondolhatnánk hogy ez alap, de mint kiderült, Rodgers mellé még soha nem ült főedző az NFL karrierje alatt, és meg is lepődött ezen a stíluson. Összességében emiatt nem gondolom hogy visszajönne a McCarthy időszak – ha Rodgersnek van ilyen korai beleszólása a playekbe (vagy legalább úgy érzi hogy van, mert menedzselve van – aki vezető vagy feleség, biztos érti mire gondolok ;)), akkor úgy vélem kevésbé fog elvadulni és minden egyes playen teljesen mást csinálni mint amit mondanak neki (bukkantak fel arra utaló hírek hogy a McCarthy éra vége felé több ilyen meccs is volt).

Szia, olvasva az összefoglalót és látva a meccset, szerintem a vikingeket sem választotta el túl sok attól hogy további pontokat szerezzenek, nem csak az O-t és benne volt hogy megfordítják. Azért egy ilyen három negyedes eredeménytelenség nem annyira megnyugtató. Nem tudom hogy ebből mennyi az a része hogy a vikingek defense edzője talált megoldásokat, vagy tényleg csak az van hogy semmi se jött össze. Ha ez viszont viszonylag könnyen kiismerhető a playbook okból származik, akkor nagyobb baj van és nem csak az hogy ki kell javítani néhány hibát. Nekem úgy tűnt hogy Arod keresi az elkapókat de nem talál… Graham meg sztem megint elővette a tavalyi formáját. Tudjuk hogy blokkolni nem nagyon tud, de volt egy olyan inkompetens megmozdulása eme szerepében, ami khm..nekem nagyon szimpla bénázásnak illetve motiválatlanságnak tűnik. Csak nehogy egy iylenből gázolják le Aaront. A defense tényleg jobbnak tűnik mint az elmúlt években, de talán kell még néhány erősebb támadósorral rendelkező ellenfél hogy kiderüljön, tényleg az elejében vannak. Mit gondolsz ezekről? – Zoarden

Az biztos hogy megnyugtatónak nem mondanám. Ez persze szubjektív, de nekem párszori rövidített visszanézésre (ez a gamepass egy nagyon hasznos funkciója, 30-40 perc alatt meg lehet nézni egy teljes meccset) is az jött át, hogy az első 3 drive után a 50-50% playek nekik szinte mindig bejöttek, nekünk meg nem. Diggs TD elkapása, Thielen third down elkapása, MVS kezéből a labda kiütése és incomplete, Allison 3d downon pont a firs down jelző előtt dől el, stb., több ilyen labdabirtoklást meghatározó pillanat alakult nekünk rosszul. Az számomra is kérdés, hogy melyik az igazi Vikings védelem. Akik az elején összeomlottak, vagy akik ebből is felállva majdnem 3 negyedig shutoutoltak minket. Utóbbiról a Falcons is tudna mesélni, de reméljük hogy azt a formát nem fogják tudni tartani.

A playbookban egyelőre nem keresném a problémát, azt tudhattuk előre hogy ez az offense personel az elmúlt évek egyik legrosszabja. Graham szerintem el se vesztette a tavalyi formáját, a szezon előtt illetve az első meccs után amit írtam az a véleményem nem változott: Graham a karrierje ezen pillanatában arra jó, hogy a red zone, vagy kulcs third and short környékén feldobj neki egy magas labdát, és lehúzza. Ez egyébként értékes és szükséges, mert csak Adamsre nem lehet támaszkodni, de ennél többet ne várjunk Grahamtól mert csalódni fogunk. A héten egyébként a pletykarovatokban a cut is felmerült Graham kapcsán, aminek pénzügyileg lenne értelme, de amíg Sternberger nem épül fel addig semmi TE depth nincs, és még a jelenlegi minőségben sem tudnánk pótolni.

A defense az elmúlt évekénél már biztosan jobb, ehhez szerintem nem kell várnunk hogy kijelenthessük. Még ha úgy tekintünk ezekre a meccsekre hogy nem a liga legjobb offensei ellen teljesítettük (pedig a Vikings nem a gyengék között van), az elmúlt években a gyenge csapatoktól is sokkal több pontot kaptunk ennél. 2014-ig (a Seahawks elleni playoff overtime kiesés éve) kell visszamenni hogy az első olyan év merüljön fel, amelyben már lehet hogy jobb volt az ideinél a védelem. Hogy annyira jók vagyunk-e, másszóval hogy a liga legjobb védelmei közé tartozunk-e, na ahhoz még várni kell hogy megtudjuk. Túl sokat nem, 4. héten az Eagles jön hozzán, 5. héten az egyelőre a liga legjobb formájában tündöklő Cowboyshoz látogatunk, azok méltó tesztek lesznek majd.

Idén már többször említetted/említettétek, hogy a special teamnek még fejlődnie kellene, most Tremon Smith leigazolásával tett is ezért a vezetőség. Egy személyben lehet a problémák megoldása vagy egy fecske nem csinál nyarat? – Zsuzsi

A Speciel Team fogalom ugye mindig kicsit becsapós, hiszen több fázisa van. Ebben háromban kimondottan jók vagyunk idén: punt, kick, az ellenfél visszahordás megakadályozása. Ezért is furcsa, hogy egyben viszont borzasztók: a mi visszahordásunk, és erről valóban írtunk is már. A jelenlegi helyzeten viszont a visszahordó kicserélése nem igazán segítség: a probléma ugyanis hogy egyszerűen nem tudjuk blokkolni az ellenfél gunnereit, vagyis azokat a gyors játékosokat, akik kilőnek a visszahordóra. Akárki is a visszahordó, ha mire elkapja a labdát kettő-három ellenfél áll tőle fél-egy méterre, akkor abból nem lehet varázsolni, a legtöbb amit remélhetünk hogy fair catch és nem labdakiejtés a vége. Az edzők is látják a videót és biztos vagyok benne hogy gyakorol az ST ezerrel, de a javuláshoz ezen blokkolóknak kell javulniuk elsősorban – a visszahordók, mint Smith vagy korábban Davis, csak azután jönnek számításba.

Újabb ember az IR-on, megérzi majd a csapat Lane Taylor hiányát? – Jocó

Ha nincs további sérülés, nem. Ha megsérül még egy guard, akkor ott már problémák lehetnek. Elgton Jenkins egyébként is nagy pozícióharcban volt vele (és nekem úgy tűnt hogy nyerésre állt), így a kezdőnk ezzel nemigazán gyengült. Az viszont szerintem szinte biztos, hogy Taylort jövőre elengedjük, 4,5 milliót spórolhatunk majd ezzel.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful