Packers Hungary Club

Weekly Vince – week 7

Sziasztok! Bár sajnálom, hogy nem látunk egy Mahomes-Rodgers párharcot (hátha majd télen 😉 ), de tény, hogy így esélyesebb lesz a csapat. A nem túl acélos KC védelmet eddig leginkább futással tudták megtorpedózni, és ez nálunk eddig egy meccsen működött igazán jól, mit gondoltok, fogunk tudni ezzel számolni, vagy megint Rodgersnek kell előre lépnie és Adams hiányában gyakorlatilag mindenkinek passzolni? 😀 Illetve a Kansas-nek is futással kell leginkább előre lépnie, ami elleni védekezés nem a csapat erőssége. Meg tudjuk őket fogni földön is? (Levegőben nem hiszem, hogy lenne baj.) Előre is köszi! 🙂 – Barna

Abszolút úgy gondolom hogy fogunk tudni dominálni a földön, részben mert abban nagyon igazad van hogy a KCnek ez a gyenge pontja, részben mert szerintem több meccsen is működött nálunk mint egy. Az elmúlt három meccsből rögtön kettőn, a Lions és a Cowboys ellenin is szétfutottuk az ellenfelet, és a Raiders ellen se mondanám hogy nem ment – nem is igen próbálkoztunk, de amikor igen, akkor hoztuk az elvárt yardokat. A Chiefs futásainak megállításában az a nehéz, hogy amit statisztikában futásként könyvelünk el, az tőlük nem feltétlenül hagyományos playek keretében érkezik: most is számíthatunk trükkös játékok halmazára hogy elfedjék Mahomes hiányát.

Az elmúlt meccseken felváltva Jamaal Williams és Aaron Jones teljesített jól. Kire számíthatunk ma? – Brandon15

Alapvetően Jonest én mindig is tehetségesebbnek tartottam, de Jamaal idén abszolút meglepett. Az elmúlt években nagyjából annyit hozott amit a fal adott neki, de most képes magától is yardokat teremteni. Továbbra sem ugyanolyan szint mint Jones, de a jelenlegi Williamsnek valóban megéri carrykat adni, és édes problémát okozni az edzőknek és a fantasy ownereknek azzal kapcsolatban, hogy épp ki legyen a pályán.

Mikor tér vissza Davante Adams? Nem úgy volt hogy kisebb a sérülése? – Józsf

Maga a turf toe injury amit elszenvedett egy igen komoly sérülés, az optimizmus annak szólt hogy az eredeti hírek alapján ennek egy kisebb változatáról van/volt szó. Jelenlegi formánkat nézve én nem siettetném, számomra a lényeg hogy a playoffra egészséges legyen. Ezzel együtt azt gondolom hogy a következő meccsen, a Chargers ellen már játszani fog, remélem ez nem fog visszafelé elsülni.

Szia Vince! Végre igazi Packers offenset láttam a pályán. Ez nekem már nagyon hiányzott, szerinted ez a szezon további részére megmarad, vagy egyszeri fellángolás volt?

Jó kérdés, azt gondolom hogy azért jelentőségteljes hogy idén Rodgers nem hangoztatja a korábbi Relax vagy run the tablehez hasonló mottókat – érzi valószínűleg ő is, hogy ez az offense personnel nem az az offense personnel ami a korábbi években rendelkezésére állt. Mindazonáltal ő egyedül is ki tud végezni egy védelmet, és ha nem is minden meccsen, de mindenképp számítok még hasonló Rodgers meccsekre idén.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful