Packers Hungary Club

Jennings megjavítaná a kapcsolatát Rodgerssel

Greg Jennings távozása után rengeteg kritikát fogalmazott meg egykori irányítójával kapcsolatban, akit nem tartott elég vezető alkatnak, illetve sikerét a mindenkori jó elkapokollégák számlájára írta.

Ma Jennings a Bleacherreport egyik online showjában azt mondta, hogy nagyon szeretne öt percet egy szobában tölteni Rodgerssel, és úgy érzi ennyi idő alatt mindent tisztázni tudnának. Elmondaná őt mi bántotta, mit miért tett, és meg tudnák beszélni barátként a dolgokat.

A közönség számára Jennings most tette nyilvánossá az incidenst amin eredetileg megbántódott – egy 49ers elleni mérkőzésről volt szó, mint ma este is. Jennings beszélgetett az ellenfél egyik cornerével a lejáró szerződéséről, és Rodgers azt vetette oda hogy “le kéne igazolnotok [Jenningst] jövőre”.

Azóta a felek nem tudtak rendesen beszélni, Rodgers egyértelműen zokon vette Jennings nyilatkozatait. Ismerve Rodgers temperamentumát mi nemcsak abban nem vagyunk biztosak hogy ez a beszélgetés megvalósulhat, de abban sem hogy valóban meg tudnák beszélni a problémáikat ennyi idő alatt.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful