Packers Hungary Club

Öccse és jóbarátja vár Kaliforniában Matt LaFleurre

Több szempontból is különleges meccs vár San Franciscóban a Packers vezetőedzőjére, Matt LaFleurre. Azt nagyon sok Packers-szurkoló tudja, hogy LaFleurnek a jelenlegi 49ers vezetőedző, Kyle Shanahan volt a mentora: három csapatnál is együtt dolgoztak (Houston, Washington, Atlanta).

Azt azonban kevesebben tudják, hogy Matt LaFleur mindössze 32 éves öccse, Mike, jelenleg is a 49ers edzői csapatának tagja, a passzjáték koordinátoraként. Ő egyébként a Packers védőkoordinátorának is ismerős: első edzői munkáját ugyanis a Mike Pettine által vezetett Cleveland Brownsnál kapta, 2014-ben, majd Atlantában már a bátyjával (és Shanahannel) dolgozott együtt.

A családi találkozó mellett LaFleur egyik legjobb barátjával is újra összefuthat. A 49ers védőkoordinátorával, Robert Salehhel ugyanis régóta ismerik egymást: már 15 évvel ezelőtt együtt dolgoztak a Central Michigan egyetemen, később pedig LaFleur volt Saleh esküvői tanúja is.

Sőt, az, hogy LaFleur most a Packers edzője, egy kicsit Salehnek is köszönhető, nagy szerepe volt ugyanis abban, hogy az NFL-be került. Amikor ugyanis a Houston Texans vezetőedzője, Gary Kubiak és a frissen kinevezett támadókoordinátor, Kyle Shanahan segédedzőt keresett, az akkor a Texans stábjában dolgozó Salehhel is beszéltek, ő pedig beajánlotta a barátját, aki végül meg is kapta a munkát.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful