Packers Hungary Club

Week 10 – Beharangozó

Carolina Panthers at Green Bay Packers

2019.11.10. 22:25, Lambeau Field, Green Bay

Az elmúlt két hét vendégszereplései után a 10. játékhéten visszatérünk a Szentélybe, hogy a pihenőhetünk előtti meccsen a Carolina Panthers csapatát fogadjuk a Fagyos Tundrán.

Tekintve, hogy a Panthers a liga egyik legfiatalabb csapata (1995-ben játszották az első szezonjukat az NFL-ben), nem csoda, hogy nem túl sokszor találkozott egymással a két gárda: 15 meccs örökmérlege 9-6 a Packers javára.

A legutóbbi meccsre 2017. december 17-én került sor, amit 31-24 arányban a Párducok nyertek meg. Sajtfejű hazai pályán pedig 2014-ben játszottak utoljára, akkor 38-17-re a Packers győzött, a Lambeau Fielden rendezett meccsek örökmérlege pedig 4-2 a hazaiak javára.

Packers előzmények

Múlt héten a Chargers átmeneti otthonában vendégeskedett a gárda, bár a szörnyen gyenge játékot látva a teljesítmény valahol a Green Bay-i öltözőkben maradhatott. A nemtörődöm hozzáállással, ami a játékosainkon volt látható, mindössze 11 pontot sikerült feltenni a táblára a hazaiak 26 pontja ellenében, így ezzel a Packers megszerezte a második vereségét az idényben. Bővebb értékelésünk pozitívumokkal és negatívumokkal IDE kattintva olvasható.

Sérültek tekintetében szerencsére ezúttal nem állunk olyan rosszul. Annak ellenére, hogy a hét folyamán rengeteg név feltűnt a sérültjelentésben (szám szerint 18) ilyen-olyan okok miatt, a hét végére mindössze 3 játékos maradt a listán. Adrian Amos szereplése térdhajlítóizom-, Jaire Alexanderé pedig ágyéksérülése miatt kérdéses, Robert Tonyannak pedig a csípőjével vannak gondjai, így ma estére “kétséges” státuszt kapott.

Panthers előzmények

Cam Newton elhúzódó lábsérülésére a héten pont került, a Panthers IR-re rakta az irányítót, így most már hivatalosan is Kyle Allen a csapat kezdő QB-ja. A korábbi draftolatlan játékos a 3. játékhéten ugrott be először Newton helyére kezdőként, azóta pedig egy elég impozáns 5-1-es mérleget hozott össze a csapattal. Az első két heti vereséggel együtt így jelenleg 5-3-as mérleggel az NFC South csoport 2. helyén állnak a Párducok.

A sérültjelentésükön nekik is 3 játékosuk maradt a hét végére, Greg Little tackle agyrázkódás miatt biztosan ki kell, hogy hagyja a mérkőzést, Vernon Butler DT és James Bradberry CB játéka pedig kérdéses, előbbi hát-, utóbbi ágyéksérüléssel bajlódik.

Érdekességek

  • Ez lesz az egyetlen hazai meccse a Packersnek az október 21. és december 7. közötti 48 napos időszak alatt. 
  • A két csapat legutóbbi 5 találkozójából 4 dőlt el 8, vagy kevesebb pontos különbséggel.
  • Aaron Rodgers 5 alkalommal kezdett a Panthers ellen, melyeken összesen 15 TD-t és 5 interceptiont dobott, átlagosan 304 yardot passzolt és 102.5-es irányítómutatót átlagolt.
  • A jövő heti lesz a legelső alkalom, hogy a Packersnek a 11. játékhéten lesz a bye, és a pihenőhetek 1990-es újra bevezetése óta ez lesz a legkésőbbi bye weekje a csapatnak.

Összegzés

Vajon mire megy majd a Packers nem túl acélos futás elleni védelme Christian McCaffrey ellen? És mit hoz össze a Jones-Williams futótandem a Panthers szintén gyengélkedő run D-jével szemben? Ma este kiderül. Szintén a futójátékoknak kedvezhet a hidegebb időjárás, szóval igazi brusztolós meccsre van kilátás.

A mérkőzés magyar idő szerint vasárnap este 22:25-kor kezdődik, a Sport TV is közvetíti, de mi is szeretettel várunk majd mindenkit az oldalon stream linkekkel és a szokásos chatablakkal!

Go Pack Go!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful