Packers Hungary Club

Week 12 – Beharangozó

Green Bay Packers - San Francisco 49ers

2019.11.25. 2:20, Levi's Stadium Santa Clara

A szezon elején még azt gondolhattuk, hogy kicsit korábban jöhetett volna a bye week, de most kijelenthetjük, hogy jobbkor nem is jöhetett volna ugyanis a következő mérkőzésen az NFC ideiglenes első helye a tét. Az ellenfelünk pedig a 49ers lesz.

A két csapat eddig 60 alkalommal találkozott egymással alapszakasz mérkőzésen és a mérleg 32-27-1 a Packers javára. Az utolsó összecsapásunk pedig 2018 októberében volt amikor 33-30-ra sikerült győznünk Green Bayben.

Packers előzmények

A csapat bye weekről érkezik Santa Claraba így bőven volt idő felkészülni az ellenfélből. A 10. héten egy rettentő izgalmas mérkőzésen a Pantherst sikerült otthon legyőznünk amivel 8-2 lett a mérlegünk. Természetesen továbbra is az NFC North első helye a miénk, főcsoporton belül pedig csak a mostani ellenfelünk előz meg minket. A pihenő hét ellenére a sérült listánk elég hosszú még mindig, de az örvendetes, hogy a sérültjeink többsége már teljes edzésmunkát végzett a héten. Cole Madison viszont nem lehet túl boldog hiszen ACL szakadás miatt sajnos véget ért a szezonja. Tulajdonképpen könnyen lehet, hogy az aktív keretünkből a legjobb kezdőkkel tudjuk felvenni a harcot.

49ers előzmények

A 49ers egészen a 10. hétig veretlen volt (Bár azt rögtön hozzá is tennénk, hogy nem épp az idei szezon legjobbjai ellen játszottak), akkor a Seattle állította meg őket a Levi's stadionban egy hosszabbításos mérkőzésen. A múlt héten a Cardinalst sikerült legyőzniük 36-26-ra. Az eredmény itt kicsit csalóka ugyanis csak a 4. negyedben sikerült megfordítaniuk a mérkőzést és igen szenvedősen tudtak győzni. Az elmúlt hetek gyengébb teljesítményének egyik oka lehet George Kittle  TE kiesése aki közel 6 mérkőzésenkénti elkapásával nagyon fontos eleme a támadóegységüknek. Kittle a héten állt limitáltan edzésbe, a játéka ellenünk is kérdéses. A sérültjeik száma ugyan kevesebb mint nálunk viszont az állapotuk talán nem olyan jó. Dee Ford DE és Joe Staley T biztosan nem lesz ott a pályán ellenünk, míg Matt Breida RB és Robbie Gould K szereplése erősen kérdéses.

 

Érdekességek

  • Matt LeFleur 49ers kapcsolatairól egy korábbi cikkünkben már írtunk
  • Az egyik "közönségkedvenc" elkapónk Jake Kumerow és a 49ers idei első körös választottja Nick Bosa unokatestvérek
  • Kaliforniából származik sok fontos játékosunk. Többek között Davante Adams, Aaron Rodgers, David Bakhtiari, Kenny Clark, Kevin King, Blake Martinez, Jamaal Williams
  • Matt LaFleur és Kyle Shanahan még nem játszottak főedzőként egymás ellen
  • Kyle Shanahan mérlege a Packers ellen 0-1
  • San Franciscoban a legutóbbi 10 mérkőzésünkből 7 alkalommal sikerült győznünk

Összegzés

Fő műsoridős igazi nagy derbi vár ránk a hétvégén aminek a tétje is hatalmas ugyanis könnyen lehet, hogy az alapszakasz végén ennek a mérkőzésnek az eredménye határozza meg az NFC végső sorrendjét. Brutális védelem van San Franciscoban ahol a 2. legkevesebb pontot és a 2. legkevesebb passzolt yardokat engedik az ellenfélnek. Ehhez jön a támadósor akik eddig a 2. legtöbb pontot és a 2. legtöbb futott yardot szerezték. Némiképp árnyalja a képet, hogy nem túl acélos csapatokkal játszottak eddig. Több komoly sérültjük is lehet (van) ami nagy érvágás lehet a számukra, míg mi szinte a legjobb csapatunkkal állhatunk ki. Fontos lesz nagyon a futás elleni védekezésünk ami idén hol jó, hol pedig gyenge volt eddig. Ami pedig a párharcokat illeti lesz pár igazi csemege is a mérkőzésen: Richard Sherman-Davante Adams, Nick Bosa-David Bakhtiari, Aaron Rodgers-Jimmy Garoppolo, George Kittle-Adrian Amos

A mérkőzés magyar idő szerint hétfő hajnalban 2:20-kor kezdődik, a Sport TV is közvetíti, de mi is szeretettel várunk majd mindenkit az oldalon stream linkekkel és a szokásos chatablakkal!

Go Pack Go!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful