Packers Hungary Club

Weekly Vince – week 10

Sziasztok! Számomra kellemes csalódás eddig ez a szezon, őszintén szólva legalább 1-2 évre saccoltan mire egy ennyire újjáépített csapat ilyen jól összedolgozik… és mégis… Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg kezd az év elején remekül kezdő védelem leengedni? Elfáradtak, vagy szimplán könnyű leolvasni, hogy mit fognak lépni? Egyénileg előző meccsen mindenképp Savage-t emelném ki negatív értelemben… számos rossz szerelést hajtott végre. Van jövője a csapatnál ennyire szürke teljesítménnyel? Illetve egy bónusz kérdésem lenne még. Rodgers már nem fiatal..drafton nem lenne érdemes keresgélni QB-t a pótlására? (Már csak azért is hogy tanuljon mellette) vagy akár FA-ról vagy trade szempontjából ki jöhetne szóba? Válaszokat előre is köszi! – Anazryel

Nem, ez abszolút valid tendencia, szinte minden kategóriában visszaesés látható a védelemben. Ez természetesen nem is meglepő, a szezon eleji dominencia azért tarthatatlan volt. Leginkább a secondary ahol az év eleje óta nagy a változás, azon belül is például az általad említett Savage. Azt gondolom ettől függetlenül teljesen biztos a jövője és az is hogy jó és hasznos játékosunk lesz. Rookieként benne van a bizonytalanság mindenkiben, emlékezzünk csak vissza Ha ha Clinton-Dix milyen néha nevetséges mistackleket mutatott be első évében. A sebessége az ami miatt Savage óriásit dob a védelmen még akkor is amikor kevésbé van jó napja – azon kevés safety közé tartozik aki hiába egyedül hátul, mindkét oldalra oda tud érni.

Nagyon örülök a kérdésed másik felének, ugyanis a szombati Alabama mérkőzésen pontosan ezen gondolkodtam. Tua Tagovailoa a Crimson Tide eddigi 1/1 várományos irányítója komoly sérülést szenvedett, felépülésének ideje egyelőre bizonytalan. Ha hosszabb kiesésről van szó – de nem career endingről – akkor várhatóan csúszni fog a drafton, és akár az első kör végén, a Packers pick környékén is elérhető lesz. Nem biztos hogy butaság lenne megismételni a Favre-Rodgers átadást, kivinni Tuát, megvárni a felépülését, és 3-4 év múlva, felkészülve kezdetni egy generációs tehetséget.

Szia! vesszőparipám Williams (30) A két RB közül Williams szerintem alulhasznált! Pl itt vannak a futott TD-k 11-1Jones javára! Nem lehetne ezt jobban elosztani? Azért is kérdem mert ilyen számokat termelő RB-t nem fogunk megfizetni ha lejár az újonc szerződése! Ha jól tudom 2021-ben free agent lesz bár addig bagóért játszanak! Nagyon örülök, hogy beindult a futójáték és mindkét RB szimpatikus jó lenne hosszú távon a csapathoz kötni őket! – sndor

Valóban olyan szempontból vesszőparipád, hogy perpillanat nem látom mit lehet felhozni problémaként a futókkal kapcsolatban :D. Aaron Jones borzasztóan hatékonyan értékesíti a red zone carryket, és nem arról van szó hogy 1 yardról pumpolnánk be (erre főleg pont inkább Williamst használjuk), hanem hogy az 5-10 yardosról is befut vele. Ha valakinek ennyire megy a szekér akkor adni kell neki a lehetőségeket, nem elvenni. A csapatnak az a legjobb ha mindketten jók, jelenleg mindketten jók. Aaron Jones a PFF harmadik legjobb futója 87.1es értékeléssel, Jamaal Williams a 9. 76.6-al. Én azt látom amit a csapat: mindkettőt játszatni kell, Jonest picit jobb így valamivel többet. A 11-1 félrevezető statisztika, mert rushing lehetőséget 22-8 arányban kaptak red zoneban. Ha az egyikőjük a felét beviszi, a másik a nyolcadát, akkor azért ha döntő jelentősége van a mérkőzésen, inkább az 50%-os (!!!!) történelmi helyzetkihasználású emberrel próbálkoznék. Ehhez a – mindkét játékost érintő – sikerességhez egyébként hozzátartozik hogy a stáb általában okosan használja ki őket, olyan formációk és védőegységek ellen hívunk itt futást, amikor van is esélyünk megverni (kivétel a félidő végi mészárlás az előző meccsen).

Hogy hosszú távon mennyire kötném le őket az attól függ mennyi pénzt akarnak ők az ügynökük. Ha sokat, akkor maximum egy pár éves hosszabbítást adnék, és azt is csak az egyiküknek. A futóposzt pontosan ennyire értéktelen mint a mi példánk is mutatja, gyakorlatilag az egyetlen olyan nem special team pozíció amit a negyedik és ötödik körökből is bőven meg lehet oldani.

Üdv. Szerinted mi lesz a terv Bulaga-val a szezon végeztével? Az idei teljesítménye alapján rászolgálna a hosszabbításra, viszont elég sok érv van ellene szerintem.

1. Martinez lesz a fő prioritás (remélhetőleg)

2. Elég sérülékeny

3. 30 feletti falembereket ritkán szoktunk megfizetni (lásd Sitton, Lang esete – ami utólag jó döntés volt)

4. Előzetesen elég mély a felhozatal támadófalemberekből a drafton (T.Biadasz pl helyi srác, needre is jönne, értéken is kb okésnak tűnik – igaz ő inkább a fal belsejében lenne opció-)

5. B.Turnert is ki lehetne akár rakni RT-be – dtamas88

Fordítva kezdem a válaszadást mert ezzel kapcsolatban értek a legkevésbé egyet, Billy Turner guardként is a fal gyenge pontja, tackleben elképzelni is rossz. A többi pontod viszont abszolút így van, ezért szerintem sem láthatjuk már sokáig zöldben. Hosszú távú szerződést nemtudok elképzelni hogy kapna és ha a szezont jó formában és egészsegesen fejezi be akkor szerintem ő azt akar majd, így vélhetően a drafton vagy Gutekunst beállítottságát látva a szabadügynök piacon keresünk majd pótlást. Ha annyi körüli pénz elég lenne hozzá mint most, és 2-3 évre is aláírna, akkor megtartjuk, de szerintem a piacon kaphat ennél többet is, láthatjuk ligaszerte hogy minőségi fal nélkül mennyire akadoznak a jó futók is (Mixon, Gurley).

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful