Packers Hungary Club

Weeky Vince – week 8

Szia! Mi a véleményed az “új” offense-ről? A McCarthy érában megszokhattuk (sajnos) hogy futás nélküli egysíkú playhívások vannak! Most, hogy megfelelő sémában dolgozik a támadófal szállítja a yardokat a kétfejű szörny! Bár Williamst így is kicsit alulértékeltnek tartom! Kumerow is előrelépett és szerintem egész látványos elkapásokat mutatott be! Ryan Grant szerinted be tud épülni a csapatba? Illetve a special team mikor nő fel a többiek szintjére? Mekkora szerepe van ebben az edzőnek? köszi – sndor

Darabszámra nem feltétlen több a futásunk mint a McCarthy érában – igazából az a mérőszám egyébként is mindig a csapat sikerességével fluktuál. Ha rosszak vagyunk az adott évben, menni kell az eredmény után, akkor többet passzolunk. Az utolsó igazán jó McCarthys években (2014 és 2015) például lényegesen többet futottunk mint most. Az biztos hogy a hatékonyságunk ebben a kategóriában jobb mint az elmúlt években, és ebben például Jamaal Williams is sokat segít. A draftjuk óta kevésbé tehetségesnek tartom Jonesnál, és bár ez a mai napig így van, Williams idén nagyot lépett előre és bizonyítja hogy neki is pályán a helye. Az eddigi években például a kezeiből semmit nem láttunk, idén több jó elkapása volt ami elkapónak is dícséretére válna.

Kumerow szerintem tavaly is hasonlót hozott volna, de ugye év elején kiesett. Bár túl sok fejlődési lehetőség korából fakadóan nincs benne, azt gondolom stabil rotációs elkapóként számíthatunk rá a jövőben is. Grant képességek alapján mindenképpen, de valami elromlott benne Oaklandben, a félhivatalos elkapó pokolban.

A special team számomra a csapat jelenleg egyik legnagyobb problémaköre, év eleje óta nemigazán látok fejlődésre utaló jelet. Itt nem arra kell gondolni hogy nem visszük vissza sorra a touchdownokat vagy blockolja a field goalokat, az olyan irreális elvárás amit semelyik másik csapat sem tesz meg hetente. Ami aggaszt, hogy az ellenfelek meccsről meccsre az 5 yardosunkra lövik a kickoffot, és onnan nem tudjuk visszavinni a 25-ösig sem. Gyakorlatilag minden kickoff után rosszabb mezőnypozícióba kerülünk mint egy átlagos csapat.

Sziasztok! A rendkívül sikeres félszezon után és az értékelőket olvasva megnéztem, hogy jövőre kik lesznek (a fontosabb) szabadügynökök a csapatból. (Martinez, Bulaga, T. Williams, Crosby, Allison, Lewis, Spriggs, Fackrell, Kumerow, Tonyan, Lancaster) Az idei évi teljesítményük alapján ti milyen prioritási sorrend alapján igazolnátok őket újra? Illetve kiknek adnátok még most új szerződést mielőtt kikerülnek a piacra a két futónkon kívül? (Bakhtiari, Linsley, Clark, King, Graham). – Máté

Tekintve hogy Martinez az egyetlen kezdő szintű belső linebacker a keretben és a védelem playcallere, azt gondolom ő kell hogy legyen az első számú prioritás. A felsorolt játékosok közül Bulagát vagy meg kell hosszabbítani, vagy free agentet behozni, belső pótlást vagy draftpicket nehezen képzelek el a helyén. A Bearsnél látjuk milyen ha elengedik a hidegben is stabil kickert, így szerintem a csapat sem kockáztat majd Crosbyval. A többiek közül az egyes szituációkban hasznos Fackrell és az olcsóságot szem előtt tartva egy az Allison/Kumerow, és egy a Tonyan/Marcedes Lewis párosból akit a csapatnál lehet tartani. Lancaster vélhetően kap egy 0 garantált pénzes szerződést és az edzőtáborban harcol majd az újakkal, Tramon visszavonul, Spriggsnek pedig vélhetően nálunk lefőtt a kávé.

A szerződésesek közül Graham meglepne ha túlélné a cutokat, a többiekkel alapvetően érdemes lenne hosszabbítani. Bakthiari és Clark esetében a korai hosszabbítás vélhetően mind a csapat mind a játékos érdekeit szolgálja, Linsleynek szerintem érdemes kivárni egy évet (idén kevésbé jó mint az elmúlt években, emiatt lehet kevesebbet kapna), Kingnek pedig mindenképpen ha kezdő pénzt akar kapni, így ők nemhiszem hogy nyitottak lennének tőlünk most a jelenlegi értéküknek megfelelő ajánlatokra.

Úgy olvastam aktiváltuk Jace Sternbergert! Mire számíthatunk tőle? – Pici

A kérdés hogy ezen a meccsen vagy a szezonban? Ezen a meccsen meglepő lenne ha rögtön parádézna, a tight endeknek azért kell idő míg belerázódnak. De a szezon hátralévő részén kell tőle látnunk ha nem is rendszeresen, de akalmanként egy egy bravúros elkapást, vagy jó blokkot – gyakorlatilag most van nála a tesztüzem jövőre, lehetőséget ad a csapatnak hogy eldöntse hogy mekkora szükséglet a TE jövőre, milyen magas picket vagy milyen sok pénzt kell rákölteni.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful