Packers Hungary Club

Weekly Vince – week 17

Sziasztok! Kicsit le vagyok maradva, a defense vonatozása és D-Train elnevezés honnan ered és van-e valami különösebb jelentése? Vagy ez is egy szójáték mint a D fence? köszi, Peti

Maguk a Packers védőjátékosok találták ki ezt a nevet az egységnek, egészen konkrétan a két nagy hangadó, Zadarius és Preston Smith. Jelentése különösebben nincs, a D nyilván a védelemből adódik, és ehhez kerestek valami illeszkedőt. D Train egyébként egy R&B előadó duó a 80-as évekből, lehet innen jött nekik az ötlet.

A lényeg szerintem nem az hogy MI a név, hanem hogy annyira dominánsnak tartják magukat, hogy úgy érezték el kell nevezni. Annak idején a Seattle is saját magának választotta (bár javaslatokból) a Legion of Boom elnevezést, azthiszem nagyon örülnénk ha hasonló mértékben elterjedne a D Train a következő pár évben.

Sziasztok! Vajon látjuk-e még Aaron Rodgers kirobbanó formáját a playoffban? Nem bízhatja a csapat minden meccs eldöntését Aaron Jonesra. Mi kellene ahhoz, hogy Rodgers a hozza méltó formában tudjon játszani? Jimmy Graham esetleg mutathatna valamit… – Viktor

Az NFC playoffba összesen 7 csapat juthat be: Mi, a 49ers, a Seahawks, a Vikings, a Saints és az Eagles/Cowboys közül az egyik. Ezen ellenfelek közül szerintem akik ellen Rodgers a playoffban nagy esélyjel hozna egy klasszist az a Seahawks, az Eagles vagy a Cowboys. A 49ers és Saints ellen bárhol játszunk szenvedős mérkőzés lenne, a Vikingst meg inkább a védelmünkkel tudjuk megverni ahogy idén már kétszer láthattuk.

Ideális esetben tehát a wild card héten pihenünk, az első ellenfél mondjuk az Eagles, és az ő sebezhető secondaryjuk ellen Rodgers beindul, és átmenti a formát a következő hétre, hetekre. Graham már két éve mutathatna valamit – de nem fog :D. Nagyobb esélyt látok egy három Aaron Jones TD-vel megnyert meccsre, mint hogy Graham hozzon 100 yardot és egy touchdownt.

Szia! Mit gondolsz, amit mostanában látunk a Packerstől, az mennyire van a plafontól, illetve a padlótól? (Én úgy érzem, hogy a plafon nagyon magasan van és ha megközelítjük, akkor az tényleg SB szint). Mekkora esély van a plafont közelíteni (főleg az O vonatkozásában) még ebben a rájátszásban. – Gáspár

Ha jól értelmezem a kérdést, akkor azt kéne megvizsgálni hogy az ideális 2019 Packers, a jelenlegi 2019 Packers, és a legrosszabb formájú 2019 Packers hogyan viszonyul egymáshoz.

Én úgy gondolom a plafon messze van attól ahol most vagyunk, és a padló relatíve közel – vagyis sokkal rosszabbak nem tudunk lenni szerintem mint amit pár hete láthattunk a 49ers ellen. Gyakorlatilag minden meccset egy-egy fázis nyer meg, nemigen van hogy egyszerre jönne össze minden. Ha ez bekövetkezne, akkor egyetértek, SB szint vagyunk. 

A probléma az, hogy nagyon kevés már az idő, nem vagyok benne biztos hogy sikerül mindent összerakni. McCarthynak a sok hátránya mellett ez egy erénye volt, a szezon végi csúcsforma, meglátjuk hogy LaFleur is tudja-e ezt.

Üdv. Olvastam, hogy AR szerződését módosították. Ez szerinted azt jelenti, hogy ismét aktív FA tevékenységet várhatunk? Melyik posztot lehetne érdemben megerősíteni? AR-t érné meg inkább segíteni WR,OL,TE vagy egy elit védelmet összerakni ILB, DL? – dtamas

Az offseasonra gondolsz vagy még idén a playoffra? Utóbbira nem látok esélyt, egész egyszerűen mert nincs számottevő free agent akire lehet költeni. Az offseasonban biztos hogy kelleni fog a pénzköltés, elég csak a saját lejáró játékosainkat végignézni: Blake Martinez, Bryan Bulaga és Crosby vagy hosszabbítást kell hogy kapjon, vagy a helyükre mindenképp kell ember, és a hasznos kiegészítő ember között is olyan lejárók vannak mint Fackrell, Allison, Tyler Lancaster, Will Redmond vagy Lazard akikből 1-2t elképzelhető hogy megtartunk.

Az általad soroltak közül ILB DL és OL ha maradnak az embereink nem feltétlenül kell (de utánpótlás céllal egy-egy ember a falba minden évben jól jön), a WR és TE már neccessebb. Egy offense weaponra mindenképp szükség lesz – ide én inkább egy második kör környéki picket szorgalmaznék, de azon kívül igazából a távozókat kell pótolni, és frissíteni a keretet. 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful