Packers Hungary Club

Weekly Vince – divisional round

Nagyon felemás ez a Seahawks, az egyik pillanatban az első seedért harcolnak, a másikban alig tudják elverni Josh McCownt. Simán kéne verni őket. – Peti

Az biztos hogy verni kéne őket, a simában nem lennék biztos. Russel Wilson élete formájában van, szokatlan ilyet mondani a két csapat történelmét és filozófiáját ismerve de perpillanat ők rendelkeznek a jobb irányítóval mi meg a jobb futójátékkal.

A felemásság pedig sajnos ránk is jellemző, de hazai pályán én is inkább magunkat tartanám esélyesebbnek, még ha nem is olyan sokkal. A Lambeau mint hideg/havas pálya előnye a Seahawks ellen annyira pont nem fog számítani, hiszen Seattle sem a mérsékelt időjárásáról híres.

McCarthy leigazolása a Cowboyshoz szerintetek mennyire jó döntés? Nem hittem volna hogy kap még valahol esélyt. – Árpi

Én abban biztos voltam hogy lesz ő még head coach, és pont a minap a Saints meccsen jutott az eszembe hogy mennyire más Sean Payton és McCarthy megítélése, viszonylag hasonló edzői teljesítménnyel rendelkeznek – ugyanannál a csapatnál hosszú idő alatt hoztak sok bravúros teljesítményt, de voltak elég gyenge szezonjaik is. Mindezek után Paytont nagyon sokan a liga egyik legjobb edzőjének tartják, McCarthyt pedig egy viccnek.

McCarthy mélyrepülése nálunk egyértelműen a Rodgerssel való megromlott viszonyára vezethető vissza, az igazi kérdés hogy ez mennyire viselte meg mint személy, milyen tüskék maradtak benne, hogy fog a Cowboysnál hozzáállni a játékosokhoz. Ha ki tudja zárni a korábbi sérelmeit, alapvetően az általa alkalmazott taktikai elemekben csak kisebb változtatások kellenek, és egy offense aki hajlandó végrehajtani az elképzeléseket. A playcalling HCknek nyilván szintén nagyon fontos hogy a másik oldalra (jelen esetben a védelembe) egy erős, tapasztalt coordinatort hozzanak. Én a Cowboys helyében inkább ettől tartanék, az offense az így szerintem rendben lesz. Hogy összességében mire lesz elég az kérdéses, de szervezetileg amekkora lutri az új tapasztalatlan edzők kiválasztása (a tavalyiak közül gyakorlatilag egyedül nekünk jött be az újonc) azt gondolom szervezetileg okos döntés egy évet adni egy ilyen, már bizonyítottan sikeres edzőnek mint McCarthy. A türelmem azonban véges lenne, ha az első év alatt nem mutat egy szép szezont, tovább is lépnék.

Az Instagramon mindig rengeteg videó van fenn ahol a két futónk együtt szórakozik, táncol. Ők vajon mennyire élvezik hogy megosztják a munkát, és egyikük sem tud igazi workhorse lenni? Kifelé nem látszik a rivalizálás, de mit gondoltok erről rövid és hosszú távon? – Timi

Ebben a pillanatban biztos vagyok benne hogy nagyon nem zavartatják magukat – mindketten életük legjobb szezonját hozzák, köszönhetően részben persze a fal jó munkájának, és a futás centrikus edzői hozzáállásnak. Azt gondolom versenyzőkről lévén szó az megvan ami általában az ilyen helyzetekben – maradéktalanul nem elégedett senki akinél nincs labda, mindenki több lehetőséget akar, mert bízik magában. Aaron Jonesnál és Jamaal Williamsnél ugyanakkor úgy vélem hogy hiába gondolják így, reálisan nézve ez a helyzet nekik is jobb így. Jones folyamatosan megsérült amikor workhorseként próbáltuk használni, úgy tűnik nem annyira bírja ezt a fizikuma, Williams pedig egész egyszerűen nem ad hozzá annyi extrát hogy megérje – a kettejük kombinációja viszont pont kiad egy jó futójátékot.

A teljesítmény, statisztikák megjelennek a tárgyalásokban és a kért szerződésben is, így sajnos biztosak lehetünk benne hogy egyik sem filléreket fog kérni, így hosszú távon nem látok sok esélyt a jelenlegi tandem fenntartására. Viszont előretekintve a következő pár év draft classára, rengeteg jó fiatal futó rohangál a collegekben, így a nagy pénz leakasztását máshol sem biztos hogy sikeresen abszolválják – főleg Jamaal Williamst nemhinném hogy akárki elvinné kezdő futónak.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful