Packers Hungary Club

Heti hírösszefoglaló

Lássuk, mik voltak a héten a csapattal kapcsolatos  említésre méltó hírek:

🏈 A legjobb elérhető linebacker, Cory Littleton iránt is érdeklődik a Packers. Ő kiválóan passzolna Mike Pettine rendszerébe, de a fizetése nem biztos, hogy befér a plafon alá.

🏈 A korábban említetteken kívül a combine-on a Packers a következő játékosokkal interjúzott: Zack Baun, Malik Harrison, Jordyn Brooks és Troy Dye linebackerekkel, Ross Blacklock, Justin Madubuike és Jordan Elliott védőfalemberekkel, Terrell Lewis és Curtis Weaver passzsiettetőkkel, Ashtyn Davis és Antoin Winfield safetykkel, AJ Terrell cornerbackkel, JK Dobbins futóval, Josh Jones offensive tackle-lel és Cesar Ruiz centerrel. Őket mind az 1-2. körbe várják a szakértők.

🏈 A hírek szerint a Packers, több másik csapattal együtt, érdeklődik a Florida International University irányítója, a wisconsini születésű James Morgan iránt. Morgan a draft hátsó köreiben kelhet el, első éveiben leginkább csere QB szerepért lehet versenyben, bárhova is kerül.

🏈 Rajta kívül a csapat aktív érdeklődést mutat több olyan safety iránt is, akik szintén hátsó körökben, a draft harmadik napján kelhetnek el.

🏈 Bár még nem hirdették ki, de szinte biztosra vehető, hogy a Packers idén sem játszik londoni meccset.

🏈 Jace Sternberger sokkal komolyabb szerepet kaphat a következő szezonban, Matt LaFleur szerint. Az edző többek között azt mondta, hogy Sternberger nagyon sokat fejlődött blokkolásban, a keze pedig mindig is jó volt, ezért nagyon sokféle playnél lehet használni.

🏈 Újabb egyetemi irányítóról derült ki, hogy érdeklődik iránta a Packers, a Washington Huskies QB-je, Jacob Eason ráadásul a legígéretesebbek közé tartozik. A drafton várhatóan az első kör második felében vagy a második első felében viszik majd el.

🏈 Tramon Williams még nem döntötte el, akar-e jövőre is játszani, így arról sincs döntés, hogy visszatér-e Green Baybe.

🏈 Egyre több pletykát olvasni arról, hogy a legfontosabb szabadügynököt, Bryan Bulagát lehet, hogy nem tartja meg a Packers. A csapathoz közeli források szerint a pótlására az lenne a megoldás, hogy Jared Veldheer kapna egy 1-2 éves szerződést, és a draft első körében is OT érkezne.

🏈 A karrierje egyik legjobb szezonját teljesítő Bulaga viszont közben a The Athleticnek arról beszélt, hogy nagyon szereti Green Bayt, 3-4 évet szeretne még játszani, és a Packersnél szeretné befejezni pályafutását. Ez jelzés lehet arra is, hogy a piaci értékénél valamivel olcsóbban is hajlandó lenne maradni.

🏈 Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Jimmy Grahamet elküldi a Packers, ezt több, csapat körüli forrás is megerősítette az NFL Network tudósítójának, Ian Rapoportnak.

🏈 A csapattól elküldött WR-edző, Alvis Whitted marad az államban: a Wisconsin Badgersnél kapott hasonló állást.

🏈 A játékosok elkezdtek szavazni a kollektív szerződés (CBA) javasolt változtatásairól, amelyek egy részét sok sztár, többek között Aaron Rodgers is ellenzi. A szavazás március 12-ig tart. Az új CBA 2030-ig lenne érvényes, többek között eggyel megnövelné az alapszakasz-meccsek, kettővel pedig a playoff-résztvevő csapatok számát.

🏈 A csapat képviselői egy kisebb egyetem, a Washburn offensive tackle-jével, Kyle Hintonnal találkoztak a Kansas State pro day-én. Hinton az egyetemi másodosztályban jó falembernek számított, főleg baloldali tackle-t játszott, de az NFL-ben várhatóan guardként számítanak majd rá. A draft hátsó köreiben kelhet el.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful