Packers Hungary Club

PHC Tippjáték 2020/2021

Nyakunkon a szezonkezdet, így örömmel jelentjük, hogy természetesen ebben a szezonban sem maradtok tippjáték nélkül! 🙂

Tavalyhoz hasonlóan idén is a kicktipp.com oldalt választottuk a PHC tippjáték otthonának. Bár az oldal nyelve angol, reméljük ez nem fog senkinek sem gondot okozni, hiszen egészen könnyen kezelhető a felület, a regisztrációhoz pedig csupán pár kattintásra van szükség.

Akik az előző év(ek)ben is velünk tartottak, azoknak nem kell újra regisztrálniuk, használhatják a már meglévő felhasználójukat, csak a tippjáték “csoporthoz” kell csatlakozni.

Íme egy kis leírás az oldalról, az újoncoknak okulásul, a veteránoknak ismétlésképp:

Az oldalt megnyitva a “Become a member” gombra kattintva végezhető el a gyors regisztráció, ezután bejelentkezve pedig a “Prediction Centre” menüpont alatt adhatók le a tippek.

  • A tippek leadásának határideje az adott meccs kezdési időpontja.
  • Tippelésnél a meccsek hosszabbítás utáni végeredményét kell megjósolni!
  • A mérkőzés kimenetelének eltalálásáért 3 pont, a pontkülönbségért 5 pont, a pontos végeredmény helyes megjósolásáért pedig 10 pont jár.
  • A szezonkezdet előtt van lehetőség azt is megtippelni, hogy ki fogja megnyerni majd a Super Bowlt, a helyesen válaszoló(k)nak 99 pont üti a markát, amivel azért még némileg átrendeződhet majd a végső ranglista… 🙂

A pontok számítása automatikusan történik majd az oldal által, így nem kell majd várni az eredményközlő posztokra, bármikor megtekinthetőek lesznek. A “Leaderboard” és a “General overview” menüpontok alatt különféle szempontok szerint követhetők nyomon az eredmények és a ranglisták, ezeken belül 1-1 játékosra kattintva az illető tippjeit, valamint személyes statisztikáit is meg lehet nézni (persze majd csak akkor, ha már lesz is mit 😀 ). A “Messages” fülön pedig fórumozni és chatelni is van lehetőség a többi játékossal.

A legjobban tippelők az örök dicsőség mellett szokás szerint ezúttal is Packers ajándékokra számíthatnak! 🙂

Minden további kertelés nélkül íme tehát az idei tippjátékunk, melyet

IDE kattintva

érhettek el. Sok sikert és jó játékot kívánunk idén is mindenkinek! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful