Packers Hungary Club

A Csapat

Itt mindent megtalálsz amit a csapatról aktuálisan tudni érdemes. Egyedi tartalmak, és mind mind magyarul! A képekre kattintva juthatsz tovább a kívánt tartalomhoz!

Csapat Roster

rosterA Green Bay Packers 53-as rostere. Amint változás lesz, folyamatosan frissítjük és mindig a legaktuálisabb keretet fogjátok itt megtalálni.

 

 

Bemutatjuk a 2014-es rostert

2014rosterEgy részletesen kifejtett, hosszú ám annál érdekesebb írásban ismerheted meg, hogy a szezonkezdetre, hogyan alakult ki a csapat 2014-es induló 53-as kerete. Posztonként elemezve megismerheted milyen lépcsők és állomások vezettek a végső kerethez.

2014 OTA és minicamp körkép

campA 2014-es szezon draft utáni első edzésekről olvashatsz itt bővebben. Ki hogy mutatkozott be a szezon első megmérettetésén.

 

 

Encyclopedica Casearius

EClA PHC exkluzív és egyedülálló sorozata amiben a 15 legnépszerűbb Packers játékost ismerheted meg, gyermekkorától egészen mostanáig. És természetesen mint mindent ezt is magyar nyelven élvezhetitek.

 

Vezetők és edzők

coachMinden amit a Green Bay Packers edzőiről tudni szeretnél. Egyenlőre csak a lista szerepel az oldalon, de az életrajzok feltöltése folyamatban van

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful