Packers Hungary Club

A. J. Hawk

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

hawk_logo

Aaron James Hawk becenevén A.J., 1984. január 6-án született Kettering-ben Ohio államban. A nevét egy Indy Car autóversenyzőről kapta. A.J. már évek óta házas, felesége Laura Quinn akinek a testvére Brady Quinn a Cleveland Brown 2007-es első körös pick-je, jelenleg a Seahawks játékosa. A pár, Hawk első NFL edzőtáborában esküdött egy civil ceremónia keretein belül, majd később hivatalosan is megerősítették a frigyet 2007 márciusában. Van egy két éves kislányuk Lennon, és 2013 januárjában született meg kisfiuk Hendrix. A.J. testvére Ryan quarterback-et játszott a Birmingham Steeldogs aréna focicsapatban, ezen kívül az Ohio-i egyetemen is focizott.

hawk_private2

Gimnáziumi éveit a Centerville-i iskolában töltötte ahol középső linebacker-t, running back-et és quarterback-et is játszott. Nem állt tőle távol a rúgás sem, senior évében ezen a poszton is jeleskedett. A rivals.com az állam 30. legjobb linebacker-eként titulálta, karrierjét 585 tackle-el zárta, ebből 142-t első évesen szerzett. Senior évében átlagban 40 yard-os rúgás volt az átlaga. Sajnos nem kapott túl nagy nemzetközi visszhangot A.J., mivel egy súlyos térdsérülés miatt, utolsó éveiben sokat töltött a pályán kívül, 82 tackle-el zárva a szezont. A gimiben kosarazott irányító poszton.

hawk_private3

A.J. nagyon sokszor támogatja a gyerekeket, és gyakran látogatja az iskolákat is. Részt vett például egy úgynevezett „hozz egy sportolót a suliba” programban is 2009-ben, ahol saját karrierjével és más történetekkel szórakoztatta a gyerekeket. Ez a program több iskolában is jelen van, így tehát gyakran az egész államot behálózva járja a tanintézményeket. A szórakoztató történeteken kívül egészségre nevelést is tanít a gyermekeknek. Adományaival rendszeresen támogat rákellenes kampányokat, beteg gyermekeket és a Donald Driver neve alatt futó alapítványt is. Minden évben ő a szóvivője a Wisconsin-ban megrendezett paralimpiának, ami különösen szívügye, hiszen a családjából is akad benne résztvevő.

hawk_private

Sokan csodálkozhatnak, de A.J. nagyon is művelt sportoló. Diplomája van többek között kriminológiából, és NFL karrierje alatt is érdeklődik a bűnüldözés iránt. 2005-ben hosszúra növesztette a haját Pat Tillman a korábbi NFL játékos emlékére, aki a hazája védelme közben veszítette életét Afganisztánban. A hosszú frizurát egészen 7 éven át növesztette és ápolta, miután 2013-ban levágatta és mindet oda adományozta a „parókát a gyermekeknek” nevű alapítványnak, ami olyan gyermekeket támogat, akiknek a kemoterápiás kezelés következtében vesztették el hajukat. Hawk-nak saját alapítványa is van és gyakran szervez rendezvényeket. A „Hawks Locks For Kids” többrétűen támogatja a gyermekeket és előszeretettel rendeznek több városban is stand up comedy előadásokat, ahova neves előadókat is meghívnak. Ezen rendezvények keretein belül, privát beszélgetéseket is tart A.J. természetesen pénzért, amit 100%-ban az alapítvány számláján írnak jóvá.

A 2010-es offseason-ben feleségével beutazták fél Európát. Mint sok más profi játékos, ő is gyakran golfozik, de nagyon szereti a kutya kiképzéseket is. Kedvenc filmje a Top Gun. Feleségével és gyermekeivel jelenleg Colombus, Ohio és Green Bay között ingáznak, s mi, Packers szurkolók csupán azt reméljük, hogy ebben a szezonban sem kell csalódnunk sokunk kedvenc linebacker-ében.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful