Packers Hungary Club

Aaron Rodgers

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Arod_logo

Aaron Charles Rodgers becenevén A-Rod, a California állam beli Chico-ban született 1983. december 2-án. Édesapja Ed, offensive guard-ot játszott a Chico állami iskolában 1973 és 1976 között, majd szerződtették 3 évre 1978-1981-ig a Twin City Cougars-nál ami egy félprofi football csapatba Marysville-ben Californiában. Ed a Cougars-sal megnyerte a félprofi állami bajnokságot, legyőzve a Wisconsini Delavan Red Devils csapatát 37-20-ra.

A-Rod fiatalabb fiú testvére Jordan szintén quarterback-et játszott a Vanderbilt-nél azóta megfordult a Jaguars, Buccanneers és a Miami gárdájában is, de az NFL-ben nem tudott megragadni. 2014 október 20. napja óta a kanadai ligában vitézkedő BC Lions keretét erősíti.

arod_private

Gimnáziumi karrierje alatt kétszer is válogatottként szerepelt Aaron a Pleasant Valley gimnázium csapatában 2000-ben és 2001-ben. Junior és senior szezonjában 4,419 yard-ot passzolt, és ő tartja az iskola passzolt yard rekordját is (2,303) amit senior évében szerzett. Sok más Green Bay-es társához hasonlóan ő is baseball-ozott a gimis évei alatt, de természetesen örülünk, hogy végül a football-t választotta.

A-Rod talán az egyik legaktívabb tagja a közösségi életnek, pár fontosabbat mindenképpen megemlítenék. A középnyugati sportolók a rákos gyermekekért alapítvány (MACC) oszlopos tagjaként rendszeresen adományoz, számtalan kampány keretében ő állította fel a legtöbb adomány rekordját 1 millió dollárral.

arod_private3

„Egy este Aaron Rodgers-szel” címen bankettet szervezett Milwaukee-ben az elmúlt 4 offseason-ben. 2009-ben az üdvhadsereg segítségére sietve adományokat küldött rászoruló gyermekeknek szerte a világban. A golf-hoz kapcsolódó jótékonysági rendezvények sorában szinte kivétel nélkül mindegyiken részt vesz. Californiában ő és a wide reciever Geoff McArthur alapítványt hoztak létre a Touchdown for Kids néven, ezáltal helyi sportegyesületeknek adományoznak minden elért touchdown-juk után. David Lonie punterrel nyári munkaként 2004-ben ablakmosásra adták a fejüket Californiában.

Aaron hatalmas indie rock és country zene fanatikus, kedvenc szóló előadói Ben Harper, Mat Kearney és Pete Murrey, a zenekarok közül pedig az Anberlin-t és a Counting Crows-t szereti. Szívesen kijár a Milwaukee Brewers meccseire is. A 2012-es év során élvezettel forgatta a reklámokat a club javára. Kedvenc könyvének a Bibliát nevezi, filmjei pedig a Land of the Lost, The Princess Bride, és a Tombstone. Nagyon kedveli a Game of Thrones-t és a South Park-ot is.

Az offseasonben gyakran utazgat, meglátogatta már Ausztráliát, Cabo San Lucas-t, a Kentucky derbit. Jelenleg Chico-ban, Californiában él.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful