Packers Hungary Club

B. J. Raji

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Raji

Busari Raji Jr vagy ahogy mindenki számára ismerős, B.J. Raji 1986. július 11-én született Mamie és Senior Busari Raji legidősebb fiaként. Édesapja Nigériából emigrált az államokba még fiatalon. Két fiatalabb fiú testvére van Ade, aki jelenleg ugyanabba a Westwood gimiben végzős tanuló ahol bátyja karrierje is indult, és Corey aki a Boston-i főiskolán kosárlabdát játszott, majd később profi játékosként szerződött Luxembourg-ba és a francia válogatottba is. A Raji családban nem csak a közeli, de a távoli rokonok között is találunk hírességet ugyanis B.J. első unokatestvérét Rahsaan Patterson-t híres blues énekesként tartják számon.

Tanulmányait a Westwood regionális gimnázuimban kezdte ahol 75 tackle-t 7,5 sack-et és négy fumble-t szerzett összesen. Az első három évben guard-ként és defensive tackle-ként is egyaránt sikereket ért el, már a kezdetekben ösztöndíjjal támogatták pályafutását. Első évesként már megnyerte csapatával az országos bajnokságot, mindvégig kezdőjátékosként szerepelve. Senior évében 2004-ben kiválasztották a Governor’s Bowl-ra ami a legjobb játékosokat gyűjtötte össze New Jersey-ben, hogy a rivális New York városa ellen csapjanak össze. A gimnáziumi évei alatt Raji előszeretettel próbálta ki a kosárlabdát is.

raji_private

Természetesen nem hagyhatjuk ki a közösségi életben való részvételét sem. Raji szerepelt a Pro vs GI Joe elnevezésű játékokon ahol profi játékosok játszottak Xbox játékokat tengerentúl állomásozó sorkatonákkal, a bevételt természetesen jótékony célra ajánlották fel. A játékon kívül sem áll távol tőle a katonaság, ugyanis gyakran látogatja az otthon maradt katonák családjait, beszélget velük és megnyerő stílusával erőt önt az aggódó szülőkbe. New Jersey-ben gyerekekkel is foglalkozott, kicsiket mentorált és edzett a foci és a kosárlabda területén egyaránt.

Raji előszeretettel játszik otthon a saját konzolján is, de nagyon szeret filmeket nézni a Life című alkotás például a kedvence. Nemrégiben megtanult pókerezni, azóta úgy hívatja magát, hogy a „becsvágyó póker cápa”. Lenyűgözik őt a régi játékosok és az NFL története, így gyakran jár el különböző rendezvényekre és beszélget visszavonult játékosokkal. Édesapja és édesanyja egyaránt a pünkösdista egyház lelkészei, az egész családban nagy szerepe van a vallásnak.

Bár a múlt évben a Packers-nél nyújtott teljesítménye hagyott kivetnivalót maga után, szívből reméljük, hogy az új szezonban visszatér a régi Raji és a már védjegyévé vált Hula-Hula táncból is újra kaphatunk ízelítőt.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful