Packers Hungary Club

Casey Hayward

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

hayward_logo

Casey Hayward Jr. a Georgia állam beli Perry-ben született 1989.szeptember 9-én. Édesapja Casey és édesanyja Tish segítségével a kis Casey már 5 éves korában elkezdte űzni ezt a fantasztikus sportot. Van egy féltestvére, akit ugyancsak Casey Hayward-nak hívnak.

Tanulmányait a Perry gimnáziumban kezdte az első három évben quarterback-ként, de néhány meccsen defensive back-et is játszott. Már a gimiben megkapta az év offensive játékosa díjat, és számos elismerést tudhat magáénak defense játékosként is. Három évig volt a foci csapat kapitánya és emellett 4 évig tagja a csapat vezetői tanácsnak. Gimnáziumi karrierjét 39 touchdown passzal és 36 futott touchdown-nal zárta. Ezalatt az idő alatt a számlájára írható még 4 interception. Rekordjaihoz írható még 1,284 futott yard, 18 touchdown és 1,300 passzolt yard a senior évében. A gimnáziumi évek alatt nem csak a foci kötötte le az idejét, de ösztöndíjjal kosárlabdázott is. Tagja volt az atlétikai csapatnak ahol hármasugrásban, távolugrásban és 100 méteres síkfutásban jeleskedett.

vegzos

Ő is mint sok más Green Bay-es társa nagy gondot fordít a közösségi életben való aktivitásra. Hayward részt vett egy rákellenes túrán tavaly júniusban, és karácsonykor meglátogatta a Martin Luther King nevezetű általános iskolát, hogy ott a rászoruló gyermekek részére ajándékokat vigyen. Az ajándékok között volt például az a bicikli amit az előző évben az edzőtáborban kapott.

hayward

Casey nagyon szereti a videó játékokat, kedvenc sorozatai közé tartozik az általunk is jól ismert Criminal Minds azaz a Gyilkos elmék, kedvenc filmje pedig a Batman- Sötét lovag. Bármilyen meglepőnek is tűnhet néhány olvasó számára, de kedvenc sportolói között elsőként említi meg Aaron Rodgers-t, de helyet kap még a listán, Kobe Bryant, Kevin Durant és a rivális Tom Brady is. Másik kedvenc időtöltésének a túrázásnak hódolva a tavalyi évben keresztül kasul bejárta Miami-t. Casey Hayward jelenleg Nashville-ben Tennessee államban él, ahol már nagyon várja mit hoz számára az idei év.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful