Packers Hungary Club

Eddie Lacy

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

lacy_logo

Természetes szelekció volt, avagy sem, hogy Eddie Darwin Lacy Jr. a Packers-höz került, de mindenképpen napjaink legjobb running back-jéről van szó, aki 1990. június 2-án született a Louisiana-i Gretna-ban. Féltestvére Donovan Grayson linebacker-t játszott a Louisiana-i egyetemen. Lacy a San Francisco 49ers’ első körös pick-es Eric Reid iskolatársa volt a gimiben.

A 2005-ös Katrina hurrikán a Lacy család Gretna-i házát gyakorlatilag a földdel tette egyenlővé, így sokáig költözködtek Texas és Louisiana között, míg végül Geismar-ban telepedtek le (Louisiana), ahol Eddie befejezhette gimnáziumi tanulmányait, amit a Helen Cox iskolában kezdett meg még a hurrikán előtt. Az utolsó 3 évet tehát a Geismar-i Dutchtown gimiben töltötte ahol mindvégig running back-et játszott és tanulmányai befejezése után az állam legkeresettebb játékosává vált.

lacy_priv

A rivals.com szerint a 13. legjobb running back volt a megyében és a 2009-es évre pedig a 250 főből álló nemzetközi összesítésben az előkelő 116. helyen végzett. Junior szezonjában 1,800 yard és 26 touchdown, másodévesen 1,027 yard és 19 touchdown volt a statisztikája. 2008-ban a senior évében 7 meccsen játszott egy sajnálatos sérülés miatt, de még így is 1,046 yard-ot futott és 17 touchdown-t szerzett.

Lacy imád kosarazni, videójátékokkal játszani és meséket nézni. A Family Guy a kedvenc sorozata. A mai napig jó kapcsolatot ápol korábbi Alabama-i csapattársaival mint például Chance Warmack (Tennessee Titans), Dee Milliner (New York Jets), D.J. Fluker (San Diego Chargers), Courtney Upshaw (Baltimore Ravens) és Richardson (Cleveland Browns). Dirk Nowitzki és Adrian Peterson a két kedvenc sportembere, szereti a Sebhelyes arcúv című filmet és Lil Wayne az általa legjobban favorizált előadó.

Eddie így nyilatkozott arra a kérdésre, hogy mik az elvárásai a 2014-es évre:
“Egyértelműen a playoff-ba jutás. Hogy meddig jutunk, nem tudom. Természetesen a fő célod mindig a Super Bowl. Mindenképpen jobb lesz ez a szezon mint az, amikor tele voltunk sérültekkel. “

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful