Packers Hungary Club

James Starks

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

starks_logo

James Darell Starks, becenevén „Buck” New York államban, Niagara Falls-ban született 1986. február 25-én. Gimnáziumi éveit a szülővárosában töltötte ahol a foci már a kezdetekben is nagy szerepet kapott. Háromszor is megválasztották csapatkapitánynak, ami nagy elismerés volt számára. A csapatban is a megtisztelő quarterback pozíciót foglalta el. Senior évében 1.048 futott és több mint 600 dobott yard a rekordja, amit a nyugat New York-i ifi futballvezetők is elismertek. Starks-ot többek között Joe Shifflet is mentorálta, aki korábban a Buffalo egyetemen volt edző. A kosárlabda csapat fontos tagja volt, ahol dobó hátvédként olyan mai hírességekkel játszott együtt, mint Paul Harris és Jonny Flynn. Összességében a gimiben nem csupán a fociban jeleskedett. Négy éves ösztöndíjat kapott kosárlabdában, valamint kiemelkedő eredményeket ért el sprint futásban és gyakran vett részt magasugró versenyeken is ami tökéletesen illett a 188cm magas és 99 kilogramm súlyú Starks-hoz. Állítása szerint a sportban elért sikerekben és kitartásában is nagyban befolyásolta őt két nagybátyja, akik lelkészként dolgoznak. Gyakran beszélgetnek és James-re nagy hatással vannak jó tanácsaik.

naigara James Starks key to Falls Cantillon

Starks 2011-ben elnyerte Niagara Falls város jelképes kulcsát, amit kiemelkedő közösségi munkájával érdemelt ki. Ezt a díjat nem mellesleg a Packers Super Bowl győzelme után nem sokkal vehette át. Tagja az Edgar Bennett Celebrity Bowl-A-Thon-nak, ahol több híresség is gyűjt adományokat rákbetegek számára. Tanácsadóként gyakran járja a környékbeli sport táborokat, valamint kórházi látogatásokon is rendszeresen vesz részt.

Hobbijai közé tartozik a rajzolás és a kosárlabda, valamint zenében a rap és az R&B műfajt favorizálja a Green Bay Packers running back-je. McCarthy edző nyilatkozata szerint Starks a következő szezonban süvíteni fog és bár térdszalag és lábujjsérülésből lábadozott, immáron egészségesen tér vissza.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful