Packers Hungary Club

Jarrett Boykin

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Boykin_logo

Jarrett Boykin Jr. Chattanooga-ban született Tennessee államban 1989. november 4-én. Édesapja Harold, Jarrett gyermekkorában elhunyt, édesanyja nevelte tovább. Egyik példaképe nagybátyja DeAngelo Lloyd, aki defensive end-et játszott a Tennessee egyetemi csapatban, és 2001-ben szabad ügynökként ment el a Packers táborba.

Junior évében a Butler High gimiben Charlotte-ban, észak-kaliforniában 476 elkapott yard a rekordja valamint számos punt és kickoff return. A The Associated Press negyedévesként beválasztotta az állami csapatba a Butler High gimiben. Senior évében 1.252 yard és 17 touchdown volt a rekordja. Ugyanebben az évben az ESPN által összeállított listán a 81. legjobb wide reciever-ként tartották számon. A scout.com szerint észak-kalifornia 21. legjobb játékosa a 189 centiméter magas és 86 kilogramm súlyú Jarrett.

Boykin gazdasági erőforrás menedzser szakon végzett a főiskolán. Részt vett a Relay for life rendezvényein, ami egy non profit szervezet és a rákos betegeket támogatja. Amerika szerte több mint évi 5000 rendezvényt szerveznek és pénzt gyűjtenek nem csak interneten keresztül, de egyetemek közreműködésével is. Jarrett hobbijai közé tartozik a rajzolás, horgászat és a kosárlabda is. Kedvenc játékosa Michael Jordan és Larry Fitzgerald. Szívesen hallgat zenét is mint például Whiz Kalifa, Whale és J. Cole.
Nelson és Cobb mellett Boyking jelenleg a Packers harmadik számú wide reciever-ként indul a 2014-es táborba.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful