Packers Hungary Club

John Kuhn

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

kuhn_logo

John Allen Kuhn a Pennsylvania állam beli York-ban született (2 órányi útra Philadelphiától) 1982 szeptember 9.-én. Feleségével Lindsey-vel és angol bulldog kutyájukkal élnek szülővárosában.

Tanulmányait a Dover gimnáziumban kezdte York-ban ahol 4 különböző sportban is jeleskedett. Tagja volt például a focicsapatnak, de egyaránt fantasztikusan kosarazott, baseballozott és atletizált is. És mint megannyi amerikai gyerek ebben a korban már arról álmodozott, hogy egyszer profinak áll. ”8 éves volt és rink ball-ozott (a hoki egyik fajtája), mikor egy jól sikerült meccs után oda jött hozzám, felnézett rám és azt mondta: ’Tudod mit apa? Egyszer az NFL-ben fogok játszani!’ ” – nyilatkozta később az édesapja akit szintén John Kuhn-nak hívnak. „Én csak bólintottam és azt mondtam ’Igen John, ebben biztos vagyok’ és attól a naptól kezdve ez volt az álma” – folytatta az apuka. A középiskolában már 113 kilós és 183 centi magas Kuhn, termetének köszönhetően remek eredményeket ért el.

032011-JZ-kuhn-3.jpg

A Bill Miller edző által igazgatott Eagles csapatában játszott mind a támadó mint a védő csapatban. Támadóként running backet és full backet játszott, több mint 2200 yardot és 20 TD-t elérve. Védőoldalon pedig az egyik ILB poszton osztozott azóta is jó barátjával Zack Lunsford-dal. „Ő ugyanolyan remek csapattárs volt mint játékos. Igazi vezető, mindig ügyelt arra, hogy mindenki a megfelelő helyen a megfelelő dolgot hajtsa végre” – nyilatkozta róla barátja, Lunsford. 2007-ben a Doveri gimnázium visszavonultatta a 33-as számú mezt, amiben Kuhn játszott.Az iskola edzőtermében pedig a mai napig ott lóg a portréja, hogy inspirálja a gyerekeket. „Egy igazán csodálatos példakép” – mondta róla egykori edzője, Bill Miller. Kuhn a mai napig nem felejtette el honnan indult, már egyetemi évei alatt is rendszeresen visszajárt középiskolájába és az ott szerzett tapasztalatait adta tovább a gimnáziumi sportképzés fejlesztéséhez. Profiként is sűrűn visszalátogat ide. Bár remek sporteredményeket ért el, még is alig kapott ösztöndíj ajánlatokat, bár ez nem szegte kedvét és makacsul kitartott az elképzelése mellett, hogy profi footballista lesz.

kuhn_private3

John a szívén viseli a gyerekek sorsát, részt vett a Make-A-Wish alapítvány rendezvényein, akik hasonlóan a régi magyar három kívánsághoz, beteg gyerekek vágyait teljesítik. 2010-ben egy Colton nevű Wisconsin-i kisfiú Kuhn-t kívánta a szervezőktől, hogy töltsön el vele egy napot. Természetesen John örömmel játszott és beszélgetett végig Colton-nal egy júliusi napot. Elmentek együtt vásárolni, elvitte a kisfiút vacsorázni és több jegyet is kapott a Lambeau stadionba. Kuhn egyébként a mai napig jó és rendszeres kapcsolatot ápol a családdal. A Make-A-Wish alapítvány a kívánság teljesítéseken túl sportrendezvényeket is szervez, ahol pénzt gyűjtenek a rászoruló gyermekeknek.

kuhn_private2

2009-ben a Green Bay-i Nicolet általános iskolának segítettek a felujítási munkálatokban és a bebútorozásban. Kuhn is szintén tagja az Edgar Bennett Celebrity Bowl-A-Thon-nak és természetesen a Donald Driver alapítványt is támogatja. 2010-ben részt vett egy Wisconsin-ban szervezett túrán ahol különböző iskolákat látogattak meg és ott tartottak előadásokat a gyerekeknek. John tagja a Remény háza nevű szervezetnek és ő volt a 2013-as touchdown gála műsorvezetője is. Kuhn a főiskolán labortechnikusként dolgozott Pennsylvania-ban a Johnson & Johnson nevű cégnél és a mai napig tagja a Harvard egyetem üzleti management programjainak.

A focin kívül imád golfozni, bowlingozni, moziba járni és természetesen feleségével, valamint Buckwheat nevű angol bulldogjukkal utazgatni szerte az államokban.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful