Packers Hungary Club

Julius Peppers

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

peppers_logo

Julius Frazier Peppers 1980. január 18-án született Wilson-ban, Észak Carolina államban. Édesanyja Bessie Peppers és édesapja George 1979-ben ismerkedtek meg. George akkoriban kivételes atlétaként volt ismert, és ezt a tehetséget, erőt és kiváló kondíciót később fiában, Julius-ban is felfedezni vélték. George ezen kívül más örökséget is adott a fiának. Nagy kosárlabda rajongó hírében állt, és gyermekét is két kedvenc játékosa után nevezte el, akik Julius Erving és Walt Frazier voltak.

Ahogy a kis Julius cseperedett, egyre többen figyeltek fel kiváló fizikumára és tehetségére. Amikor a Southern Nash Senior Gimnáziumban megkezdte tanulmányait 198 centiméter magas volt és 102 kilogrammot nyomott. Julius a kosárlabdát tekintette ugródeszkának a hírnév felé, de mégis csak a második helyet foglalta el ez a sport az életében. Ray Davis a Southern Nash fociedzője, úgy érezte fel kell karolnia ezt a kivételes fiatal tehetséget, még akkor is, ha azelőtt nem sok köze volt a focihoz.

A gimnáziumi karrierje alatt Peppers running back-et játszott, és nem sokkal később az állam legveszedelmesebb defense játékosaként tartották számon. A foci mellett a kosárlabdában is jeleskedett. Négy egymást követő évben is beválasztották a csapatba. Julius ezen kívül az atlétika területén is nagy sikereket ért el, 4×200 méteres futásban állami bajnok lett. A végzős éve alatt (1997-98) a Parade magazin megválasztotta az All-America foci csapatba, valamint az Észak Carolina-i gimnáziumok atlétikai egyesülete az év férfi atlétájának kiáltotta ki. 2005-ben a Rocky Mount Telegram nevű újság úgy közölte le Julius Peppers nevét, mint egyike az 50 legnagyszerűbb atlétának az ikermegyékben (Nash és Edgecombe).

Kevés az olyan NFL játékosoknak a száma, aki hasonló adottságokkal rendelkezne mint Julius. Közel 2 méter magas, több mint 105 kilogramm, képes együtt rohanni a wide reciever-ekkel és legyőzni az offense falat. Gyors lábakkal és kivételes fizikummal rendelkezik. Peppers egy nagyon tehetséges atléta, aki lehetséges, hogy ha nem a focizás mellett dönt, akkor már régen valamelyik NBA roster-en látnánk őt. Julius egy csendes, kimért ember a magánéletben, de pályán, olyan, mint a forró hömpölygő láva. Joggal tisztelik a csapattársak, és félik az ellenfelek.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful