Packers Hungary Club

Mason Crosby

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

masoncrosby

Mason Walker Crosby 1984. szeptember 3-án született Lubbock-ban, Texas államban. Feleségével Molly Ackerman-nel 2008-ban házasodtak össze és jelenleg 2 gyermekük van, a 3 éves Nolan és a csupán pár hónapos Charlotte. Crosby édesapja maga is a football szerelmese, ugyanis a Texas-El Paso főiskolán running back-et játszott és a mai napig figyelemmel követi fia karrierjét. Mason a Texas-i Georgetown középiskolában kezdte pályafutását, ahol amerikai és európai focit is játszott. 2006 decemberében végzett a kolorádói egyetemen kommunikáció szakos diákként.

molly-crosby-wife

A Georgetown-nál kezdőjátékosként szerepelt mint kicker, punter és free safety, 6 interception, 7 elütött passz, 3 kierőszakolt és 4 összeszedett fumble a legjobb eredménye. Senior évében megdöntötte a leghosszabb field goal rekordot Texas államban. Ezt az előtte lévő 8 évben senkinek sem sikerült és ezt a rekordot 3 évig ő tartotta. Karrierje legjobbjának számít az az 59 yard-os rúgása amit a Cedar Park középiskola elleni meccsen szerzett. Európai fociban védőt és középpályást játszott, juniorként 17, majd másodévesként 14 gólos rekordot tartott fent.

Crosby a közösségi életben aktívan vesz részt napjainkban is. A Radio City Rockettes tánccsoport oszlopos tagja, valamint híres a rúgás közbeni és utáni tánclépéseiről is, amit a Ray Nitschke-ről elnevezett gyakorló pályán fiataloknak is oktat.

2013 júliusában Camp Crosby néven tábort szervezett olyan gyerekeknek akik az atlétika iránt elkötelezettek. Részt vett a Beyond the Lights (A kulisszák mögött) hírességeknek szervezett golf bajnokságon valamint a House of Hope (A remény háza) nevű rendezvényen, ahol csaposként szolgálta ki a vendégeket. A House of Hope hajléktalan terhes és kisgyermekes anyukáknak nyújt támaszt és ad otthont Green Bay-ben. Támogatja az Eagle Locker nevű szervezetet ami hajléktalan fiatalok integrálásával és taníttatásával foglalkozik.

MJS LOMBARDI12, SPT, SEARS, 10 LOMBARDI12

Crosby kedvenc hobbijai közé tartozik a hegymászás, túrázás, szabadban kempingezés és a horgászat. Mason állítása szerint a golf nagy szerelmese, és lehetőleg annyi rendezvényen vesz részt a sporttal kapcsolatban, amennyit ideje megenged.

 Hívő kereszténynek tartja magát, és egyszer ezt nyilatkozta a hitről:

„Úgy gondolom, Ő segít abban, hogy tudjam, a rúgás az, amit csinálnom kell, de ez nem minden. Nem ez minden, ami én vagyok. Bárhová mehetek, tudom, hogy a kapcsolatom Krisztussal az, ami előre visz. Mindig elolvasom a zsoltárokat, és ez segít relaxálni meccsek előtt. Tudom, hogy Isten segít engem és törődik velem, bármi is történjen”.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful