Packers Hungary Club

Mason Crosby

Prev2 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

NCAA karrier

Középiskolát követően a szomszédos államban Colorádóban folytatta tanulmányait, és első évétől kezdve tagja az egyetem football csapatának, a Colorado Buffaloes-nak. Már második évében bizonyította kivételes rúgási erejét, amikor az Iowa elleni találkozón minden gond nélkül értékesített egy 60 yardos field goal-t, ami azóta is rekord Colorado-ban. (mivel a wiki oldal-t nem tekintem hiteles forrásnak, az University of Colorado Boulder honlapjára pedig ez az oldal nincs feltöltve a rekord könyvből, írtam nekik egy levelet, és a válaszban megerősítettek benne, hogy igen, ez azóta is rekord) Első évében az egyetemen 12 mérkőzésen lépett pályára, 37-ből 31 extra pontot (83,8%) és 9-ből 7 (77,8%) mezőnygólt értékesített. 50 yard felett viszont 2-ből semmi a mérlege még ebben az évben. 37 kirúgása közül mindössze 10-et próbáltak meg visszahordani freshman szezonjában.

crosby_ncaa

Másodévesként, 2004-ben, produkálta egyetemi karrierjének legjobb szezonját. 13 mérkőzésen szerepelt az extra pontjai közül 33-ból 31-et (93,9%) értékesített és mellette 29-ből 23 (79,3%) mezőnygólt, összesen 100 ponthoz juttatva csapatát. Ezzel a Big-12 konferencia legjobb kicker játékosa lett 2004-ben, amit további 2 évig elmondhatott magáról. Emellett az egész NCAA-t tekintve a 10. játékos lett a történelemben, aki 60 yardnál messzebbről berúgta a disznóbőrt a póznák közé. Kirúgásait követően az ellenfelek átlagosan a saját 21 yardos vonalukról indultak. Ebben az évben kapta meg először egyetemének Bill McCartney Díját, amit a legendás colorado-i edzőről neveztek el, és a legkiemelkedőbb speciális egységben nyújtott teljesítményért ítélik oda a játékosoknak. A szezon végén beválasztották az All-Big 12 első és az All-American második csapatába.

Junior szezonjában, 2005-ben, bár statisztikái nem javultak jelentősen, konzekvens, kiegyensúlyozott játéknak köszönhetően elismerések és díjak hadát söpörhette be. A teljességigénye nélkül: Megkapta második Bill McCartney díját, beválasztották az All-American első csapatába, és újra bekerült az All-Big 12 első csapatába is. Elnyerte a Special Teams Player of the Year díjat, négyszer kapta meg az szezon folyamán a Big-12 Player of the week elismerést, ezt rajta kívül egyetlen egy játékosnak sikerült egy szezonon belül négyszer megnyernie. Második éve vezette a ligát az 50 yardnál hosszabb mezőnygólok értékesítését tekintve, átlagos rúgási távolsága 41,2 yard volt. Ez még NFL szinten is egy szép szám lenne. Egész szezonját tekintve 75,9%-os pontossággal rugdosta a bőrt, összesen 98 pontot szerezve a csapatának.

crosby_ncaa

2006-os utolsó, senior évére egyértelművé vált, hogy bőven van helye a profi football-ban is. Sorozatban harmadszor is beválasztották a Big-12 első csapatába. Bár 28-ból csak 19 mezőnygólt rúgott be a kihagyott rúgásai közül 3 kísérlet 50 yardnál, másik 3 pedig 60 yardnál volt hosszabb. Ebben az évben a szezonnyitó mérkőzésen punt-ot is elvégzett egyet és azóta egyben utolsót is. 43 yardra rúgta a labdát kézből. Szeptember végén pedig a Missouri elleni találkozón a Colorado történetének legtöbb pontot szerzett játékosává vált, megelőzve a running back Eric Bieniemy-t. Egyetemi karrierjét méltóképpen zárta le azzal, hogy első coloradoi kicker-ként részt vehetett a Senior Bowl-on, ahol 9 ponttal segítette az északi csapatot a győzelemhez.

Prev2 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful