Packers Hungary Club

Nick Perry

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nickperry

Nicholas Joel (Nick) Perry 1990. április 12-én született Detroit-ban. Családjában nem volt egyedülálló a focista vénájával, hiszen nagybátyja Gilvanni Johnson wide reciever-t játszott a Michigan-i egyetemen, 1982 és ’85 között.

Perry középiskolai karrierjének nagy részét a Detroit-i Mackenzie gimnáziumban töltötte. Ez az iskola az egyike Detroit legrégebbi iskoláinak a nyugati területen. A Mackenzie 79 éves történelme alatt mindig is híres volt az atlétikai programjáról. Perry a Mackenzie jóvoltából három éves iskolai pályafutása után mielőtt még az bezárt, elnyerte a város és megye tiszteletét juniorként 75 tackle-el és 11 sack-el. A 2007-es bezárását követően sok tanulót irányítottak át a keletebbre található Martin Luther King középiskolába.

Senior évet immáron új középiskolában töltötte Perry, ahol szintén nem maradhattak el a jobbnál jobb eredmények. Nick felállított egy állami rekordot 36 sack, 147 tackle amit utolsó évesként az iskola és a saját számlájára is felírhatott. Nick Perry mellett számos híres atléta is ezt az intézményt tekinti alma mater-ének. Ilyen nagy nevek például Mario Steward és Edgar Pouncey akik a King Crusaders tagjaként 14-0-s rekordot tartanak fent a 2007-es Michigan High School Atlétikai Szövetségnél (MHSAA). Perry, Steward és Pouncey, a King Crusaders tagjainak köszönhetően a King suli egyedülállóan elsőként vihette haza a Detroit-i iskolák ellen versengve az MHSAA divíziós 1-es kupát. A footballon kívül Perry kosárlabdát is játszott a King-ben.

Nick nem csak a fociban, de a közösségi életben is aktívan vett részt. Gyakran látogatta az iskolákat és beszélt a gyerekeknek a futballról, ezzel is buzdítva a fiatalokat a sportolásra. A Detroit PAL (Police Athletic League) egy olyan nonprofit szervezet, ami arra hivatott, hogy a fiatal focistákat, kosarasokat, baseball játékosokat és számos egyéb sportot űző ifjú tehetségeket támogassa szerte a megyében és a gyerekeknek ligákat szervezzenek, ahol megmérettethetik magukat. Minden liga 8-12 hétig tart és 7-14 éves korú gyerekekkel foglalkoznak.

Ha azt gondolnánk a foci és az ifjak tehetséggondozása leköti Perry idejét, akkor tévedünk. Egyik kedvelt hobbija az agyagozás és a kerámia, amit a főiskola alatt kedvelt meg. Ezen kívül szeret horgászni és go-kartozni. Legkedvesebb sportolójának Barry Sanders-t tartja, kedvenc tévéműsora pedig a Simpson család és a Spartacus. A Gladiátor című nagysikerű filmet tekinti a kedvencének és zenei ízlését tekintve széles a paletta.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful