Packers Hungary Club

Randall Cobb

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

MJS packers15 34 of hoffman.jpg packers15

Randall Ladonald Cobb II becenevén “RC” a Tennessee állambeli Maryville-ben született 1990. augusztus 22-én. Unokatestvére Shannon Mitchell tight end-et játszott a Georgia-i egyetemen majd később a San Diego Chargers-ben is 1994 től 1997-ig. Egy másik unokatestvére Billy Williams pedig elkapó volt a Tennessee egyetemen, valamint 7. körös pickje volt az Arizona Cardinals-nak 1995-ben.

cobb_private

Randall-t már a középiskolában igen korán felfedezték, beceneve lett a Mr. Football, és ez végigkísérte gimis karrierjét az Alcoa-i iskolában. Egyszer megkérdezték tőle, mit jelentett számára a titulus és a következőt nyilatkozta : “Valószínűleg akkori karrierem legnagyobb dobása volt ez. Olyan középiskolából jöttem, ahol rengeteg a jó játékos, újoncként és másodévesként nem igazán engedtek kibontakozni, aztán végül junior évemben végre elkezdhettem quarterback-et játszani.”

cobb_hs

A csapattal négyszeres AA bajnokok lettek az államban. Az utolsó két évében már felfigyeltek rá az állam nagyágyúi is. Az Orlando Sentinel a 11. legjobb játékosnak választotta a gimis Cobb-ot valamint a rivals.com első 20 helyezettje közé is bekerült. Quarterback-ként a csapat az utolsó két szezonban 27-3-mal tudott zárni. Rekordjaiból említenék most párat, ami 139 passzból 89 sikeres, vagyis 64%-ban 1,765 yard-on, 22 touchdown valamint csupán 2 interception a senior évében. Ide tartozik még 793 futott yard és 13 touchdown is a végzős éveiben. Mondhatjuk a tehetsége kiforrni látszott a végére de azért a junior szezonjában elért eredmények sem elhanyagolhatók, hiszen 1,893 dobott yard, 25 touchdown és csupán 4 interception volt a számláján.

Cobb a gimiben a focin kívül atletizált is, valamint kerületi kiválasztott lett kosárlabdában az első évében. A 4X100-as és a 4X200-as váltóban kiemelkedő sikereket ért el, senior évében bekerült a 100 legjobb atléta közé átlagos 10,75 másodperces eredménnyel. Már középiskolás korában beválasztották a Who is Who Among American High School Students nevű programban, ami azzal foglalkozik, hogy a nevesebb sportolókat összegyűjtik, majd a program keretein belül bemutatják a pályájukat, rekordjaikat, hogy más iskolák is megismerhessék őket.

cobb_private2

Részt vett az “Áldás egy hátizsákban” nevű programban is, ami hátrányos helyzetű gyerekeket támogat egy, a sportolók által összeállított kis csomaggal, ami ételt italt tartalmaz. Cobb minden évben részt vesz a családok a rák ellen nevű karácsonyi programsorozatban, ahol természetesen adományokkal segít a betegeken.

A Cobb családban mindig is központi helyet kapott a foci, többször is megesett például, hogy a kis Randall a Tennessee egyetem pályáján hotdog-ot árult a nézőknek. Hobbijai közé tartozik a zenehallgatás, leginkább Drake munkásságát díjazza, és a wakeboard, de állítása szerint imád lógni a haverokkal. Michael Jordan a kedvenc sportolója az Entourage a sorozat, amit szívesen néz, valamint az általa legjobban favorizált film a Remember the Titans. Cobb jelenleg Alcoa-ban él Tennessee-ben. Az életében fontos szerepet tölt be a vallás, keresztényként Twitter oldalán is “isten embere”-ként hívja magát. Cobb így nyilatkozott a céljairól a következő szezonra a Packers-nél:

“Fenyegetőbb offense játékos akarok lenni, többet akarok tenni az offense-ért és még nagyobb hangsúlyt akarok fektetni a labda offense oldalára.”

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful