Packers Hungary Club

Ryan Pickett

Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

pickettlogo

Ryan Lamonte Pickett 1979., október 8.-án született a Florida állambeli Zephyrhills-en. 2002-ben vette feleségül, Jennifer-t akitől eddig 6 gyermeke született. 4 lány: Esther, Abigail, Lydia, Phebe és 2 fiú: Ryan Jr. és Caleb. Jelenleg San Diego-ban él és legtöbb szabadidejét itt is tölti.

Középiskolai éveit szülővárosának iskolájában a Zephyrhills High School-ban töltötte. Tanulmánya mellett bőven szakított időt az aktív sportolásra. Korához képest kivételes fizikai adottságát remekül érvényesítette a sportpályákon. Nem csak az iskola football csapatában játszott hanem kosárlabdázott és baseballozott is. Kosárlabdában a mérkőzéseken átlagban 10 pontot dobott és 10 lepattanót is szerzett. Senior évére pedig a baseball csapat első bázisembere lett. De legnagyobb eredményeit kétségtelenül a football-ban érte el, hatalmas termetét itt tudta a legjobban kihasználni. Mire befejezte a középiskolát 119 tackle és 7 sack szerepelt a neve mellett, ezen kívül beválasztották az All-American csapatban és a National Recruiting Advisor a legjobb 25 játékos közé sorolta.

pickett_family

Ryan Pickett mélyes vallásos ember és aktívan szereplője a közösségi életnek, ezzel is építve a Packers szellemiségét. Ryan Pickett Foundation néven alapítványt hozott létre, melynek célja a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása és mentorálása, hogy értékeiket és képességeiket maximálisan kamatoztatni tudják helyzetük ellenére is. Ezen alapítvány 2013 óta évente rendez jótékonysági golf gálát ahova idén Pickett több csapatársa mellett (Raji, Hayward, Jolly, Lattimore stb) több legendát is meghívott az eseményre (Lofton, Driver). Valamint több Chargers és Cardinals játékos mellett baseball sztárok is tiszteletüket fogják tenni. Mind, mind a gyerekekért.

pickett_golf

2008-ban a feleségével karöltve és az Acts 1:8 Ministries szervezet támogatásával Tackle a Tower címmel indítottak programot melynek keretében keresztény szellemiséggel átitatva az ugandai elszegényedett területeket segítették víztornyok építésével. Több mint 50 ilyen tornyot sikerült ezzel létrehozni.

pickett_family3

Pickett ezek mellett szakított időt arra is, hogy ellátogasson az Afganisztánba készülő haderőkhöz, valamint Families of Children with Cancer nevü rendezvényen együtt játszott és énekelt a rákos gyerekekkel.

Pickett-nek ennyi program és elkötelezett önkéntesség mellett még arra is van ideje, jó barátja és volt csapattársa Donald Driver alapítványának munkájában is aktívan részt vegyen. A 2011-es Dancing with the Stars-ban is mind a ketten felléptek.

Hatalmas evő és remek szakács hírében áll, és erre minden alkalmat meg is ragad, hogy csillogtassa a konyhaművészetekben való jártasságát. Gyakran rendez barátainak és csapattársainak grillezős délutánokat, és egyszer Gordon Ramsay-hez is meghívták ennek kapcsán, majd szerepelt is a kiváló séf Pokol Konyhája című műsorában.

pickett_family2

Kedvenc hobbija a gyerekkel való játék, ami azt hiszem érthető hat eleven lurkó állandó társaságában. Crosby-hoz hasonlóan Ő is szeret golfozni, valamint szereti a filmeket és a Bibliát olvasni is.

Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful