Packers Hungary Club

Sam Shields

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SamShields

Samuel George Shields III. 1987. december 8-án született Sarasota-ban, Florida államban. Az állam egyik legjobb wide reciever-ként került ki a Booker High gimnáziumból ahol nagyszerű játékosként űzte az amerikai focit.

Sikerei számlájára írható 67 passz 1,201 yard-on és senior évében 22 touchdown is, amivel sokáig vezette az iskolai bajnokság ranglistáját. Elismerésre méltó még, hogy 67 elkapásból 44 touchdown vagy first down-t ért el, valamint átlagban 44 yard-ot vitt kick off return-önként. Nem csak senior évében, de már a kezdetekben is egészen kiforrott játékstílusának köszönhetően a kezdő szezonját 42 elkapással és több mint 800 yard-dal, valamint 8 touchdown-nal zárta. Másodévesen 2003-ban 24 elkapás és 850 yard, ezen kívül 12 touchdown volt a statisztikája.

shields_hs

Shields ugyanabba a Booker High gimibe járt, mint a híres sportoló Baraka Atkins és Chris Zellner. Még gimnáziumi évei alatt az espn.com és a rivals. com az állam 17. legjobb wide reciever-ként könyvelte el. A scout.com szerint a 28. , míg a prepstar 17. helyen, az Orlando Sentinel’s Florida top 100-as listáján pedig az előkelő 16. helyet foglalta el.

Sam többször is részt vett a Donald Driver neve alatt futó hírességek softball bajnokságán, és csapattársához Starks-hoz hasonlóan ő is tagja az Edgar Bennett Celebrity Bowl-A-Thon-nak. Kedvenc sportolójaként Michael Jordan-t emlegeti valamint nagyon szereti a House of Payne nevű TV sorozatot. Ha nem is feltétlenül jótékonysági gálákon, de Shields gyakran látogat kórházakat és autogramjával, valamint megnyerő személyiségével csal mosolyt a beteg gyermekek arcára.

Sam-nek van egy 5 éves kislánya Samyla, jelenleg egyedülálló, Miami-ban él és a Packers cornerback-jeként már felkészülten várja a következő szezont.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful