Packers Hungary Club

Sam Shields

Prev2 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

NCAA karrier

Középiskolát követően Shields maradt szülő-államában és a University of Miami intézmény hallgatója és ezzel együtt a Miami Hurricanes csapat tagja lett. 2006-ban freshman évében WR poszton játszott, egész szép eredményekkel. Mind a 13 mérkőzésen pályára lépett és 7-szer volt kezdő. 37 elkapásból jegyzett 501 yardot (13,5 átlag) és 4 TD-t is elért. Ezekkel a statisztikákkal pedig már első évében a második legtermékenyebb elkapónak számított a Hurricanes-nél. Emellett a speciális csapatrésznél is alkalmazták. Eredményei elismeréseként a szezon végén beválasztottál az ACC Academic Football Team-be, valamint a Sporting News a Freshman All-America elismeréssel is megjutalmazta.

shields_ncaa2

2007-ben másodévesként 10 mérkőzésen lépett pályára ebből 5-ször volt kezdő. 27 elkapásból 346 yardot szerzett 3 TD-vel. A Texas A&M ellen elért győzelem alkalmával karrier csúcsot érő 117 yardot kapkodott össze amivel nagyban hozzájárult a meglepetés győzelemhez amit elért a Hurricanes.

Junior szezonjára egyre jobban háttérbe szorult mint WR. 2008-ban a Hurricanes csapatánál 10 olyan játékos is volt aki 100 yard felett kapott el a 13 mérkőzés alatt. Shields mind a 13 mérkőzésen pályára lépett de mindösszesen 11 elkapást jegyzett a szezonban 124 yard-ért. Emellett egyre több szerepet kapott a speciális egységben mint visszahordó. Ez az új szerepkör annyira bejött neki, hogy év végén jelölték a UM’s Special Teams Player of the Year díjra.

shields_ncaa3

2009-ben senior szezonját pedig ismét új poszton kezdte. Átkerült egy teljesen másik világba, és támadóból, védő lett azon belül is corner back. 12 mérkőzésen lépett pályára ebből 10-szer volt az egyik kezdő CB. 41 tackle (28 solo), 2 levédekezett passz és egy kierőszakolt fumble került év végé a neve mögé. A szezon végén megkapta csapatától a Nick Chickillo Most Improved Player Award-ot 4 éves szolgálataiért.

Rettentő gyors játékosnak tartják számon, legjobb 40 yardos ideje 4,26 másodperc. Ám mivel az egyetemen nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt nem várhatta jó előjelekkel a közelgő draftot. Olyannyira nem, hogy a legoptimistább előrejelzések is csak a 6-7 körre taksálták.

Prev2 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful