Packers Hungary Club

Tramon Williams

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

TramonWilliams_main

Tramon Vernell Williams, ejtsd Trah-MAHN, Houma-ban, Los Angeles-ben született 1983. március 16-án. Tramon jelenleg házas, 2009 júniusában vette el Shantrel Moore-t. Két gyermekük van, a két éves Tramon Jr., és az egy éves kislányuk Trinity.

Tramon-Williams-wife-Shantrell-Moore-Williams

A Napoleonville-i Assumption High School gimnáziumban töltött négy éve alatt hozzásegítette az iskolát ahhoz, hogy zsinórban 4-szer megnyerjék a területi bajnokságot. 2001-ben a régió kitüntetettjeként volt számontartva és az állami csapatba is beválasztották. Tramon cornerback-ként a jelenleg szabad ügynök running back Brandon Jacobs csapattársa volt. A gimnáziumi éveiben a foci mellett kosarazott is, ezzel a sporttal is területi bajnokságot nyert. Mindössze egy évet atletizált, ezalatt mégis az állami ranglistán harmadik helyezést ért el távolugrásban, második lett hármasugrásban és harmadik lett magasugrásban.

38 reasons

Williams a közösségi élet aktív résztvevője, 38 Reason (38 ok) néven alapítványt hozott létre, ami például a játékosok feleségei bevonásával mellrák ellenes futásokat szervez és gyűjtéseket is beteg, illetve rászorukó gyermekek számára. Szerepelt a „Green Machine” nevezetű kosárlabda csapatban, és az üdvhadsereget is támogatja.

Tramon alapítványa ami mellesleg a sportoló népszerűsítésére is szolgál, a 38 Reasons logóval ellátott pólókat és ruházati cikkeket is árul, amit bárki megvásárolhat az alapítvány honlapján. Szeret horgászni, kosarazni de a nagy kedvence a Play Station 3. Barátaival rendszeresen szerveznek játékesteket ahol a kedvenc játékát, a Fight Night-ot is játszák.

Williams elvállalt egy részmunkaidős állást egy szupermarketben, néha elmegy szenet lapátolni, traktort takarít és ezzel besegít a nagybátyja farmján is. Részt vett a Lousiana-i egyetem egyik épületének építésében is mint önkéntes. 2010-ben más Packers-ös csapattársaival túrát szerveztek, ahol a szurkolókat is nagy örömmel látták. A túra keretein belül bejárták Montego Bay-t, és Jamaica-ba is ellátogattak.

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful