Packers Hungary Club

Player of the week győztesek

Packers Hungary Club

Player Of The Week

trophy

6. hét győztese :

Aaron Rodgers

46/25 425 yard 2 TD,, 3 car 34 yard

Rodgers ismét egy nagy meccsen van túl és a szavazataitokkal idén már a harmadik POTW címet sikerült megszereznie. Elég egyértelmű győzelem volt ismét hiszen a voksok 44%-t szedte össze. A 2. és 3. helyen azonos szavazatszámmal végzett Davante Adams és az előző heti bukást feledtető Mason Crosby (21-21%)

5. hét győztese :

JK Scott

0 punt

Scott igazán kíméletlen volt, nemhogy touchdownt, de egyetlen visszahordott yardot sem engedett. Melegítés közben csodás rúgómechanikáról tett tanulságot, és a biztató szavairól legendákat zengenek az öltözőben. A szavazatok kereken harmadát érdemelte ki. Nagy versenyben volt még Randall Cobb 22%-al, aki egyetlen labdát sem droppolt, és Jaire Alexander 14%-al, aki nem engedett elkapást és a felé menő passzok passer ratingje 0 volt. Tim Boyle 19%-a karrier highnak tűnik, de végülis minden passza pontos volt, így az is megérdemeltnek mondható.

4. hét győztese :

Kyler Fackrell

4 tackle, 3 sack, 3 QBhit

A 4. játékhétig kellett várni, hogy a védelem adja a mérkőzés legjobbját. A Bills nullázása meg is hozta a várt sikert hiszen a dobogó mindhárom fokán védő játékos állhat. A győzelmet elég magabiztosan Kyler Fackrell szerezte meg a szavazatok több mint felének begyűjtésével. Második helyen a tavalyi kedvenc Blake Martinez végzett (23%), míg a harmadik helyezett az idén ismét nagyszerűen játszó HaHa Clinton-Dix lett (16%).

3. hét győztese :

JK Scott

5 punt, AVG 46,4

Babaarcú gyilkos punterünk kezdi elnémítani a fanyalgókat akiknek nem tetszett, hogy egy 5. körös picket punterre áldozunk. 23% szavazattal sikerült a hét legjobbja címet begyűjtenie. Az eddig taroló Aaron Rodgers ezúttal a 2. helyen végzett (20%), míg a bronzérem Kenny Clarknak (16%) jutott.

2. hét győztese :

Aaron Rodgers

42/30 281 yard TD, 3 car 8 yard

Rodgers duplázásával indul a szezon, bár közel sem volt olyan egyértelmű a győzelme mint az első fordulóban. Most a szavazatok 21%-át sikerült begyűjtenie. Második helyen Jimmy Graham végzett (16%), míg a bronzérem a védelemnek jutott. Onnan rögtön két játékosunknak is, hiszen Kenny Clark és Jaire Alexander egyaránt 14-14% voksot szerzett.

1. hét győztese :

Aaron Rodgers

30/20 286 yard 3 TD, 1 car 15 yard

A szezon első mérkőzésén kérdés nem férhetett hozzá, hogy Rodgers lesz a legjobb játékos. A szavazások történetében még soha senki nem tudott olyan arányban szavazatokat szerezni mint ő. A több mint 84%-os eredmény tükrözi azt is,hogy a szurkolók mennyire értékelik, ha valaki tényleg mindent megtesz a csapatért. Az élete egyik legjobb meccsét hozó Cobb 12%-os eredménnyel lett második, míg a bronzérem most Allisonnak jutott. (3%)

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful