Packers Hungary Club

Player of the week győztesek

Packers Hungary Club

Player Of The Week

trophy

9. hét győztese :

Blake Martinez

10 tackle

Hetek óta tart a Martinez őrület és úgy tűnik, hogy a csapat gyengébb szereplése ellenére nála látjátok a fejlődést. Ezen a héten a szavazatok felét ő szerezte. A második helyezett kicsit meglepő lehet, mert elég sok kritika éri, de láthatóan ő is javult és a szavazatok 20%-át kapta most tőletek. Ő Hundley. A bronzérmes pedig az újonc Josh Jones lett.

7. hét győztese :

Aaron Jones

3 rec, 7 yard, 17 car 131 yard TD

A vereség ellenére a héten komoly csata folyt a hét legjobb játékosa címért. A győzelmet Aaron Jones tudta megszerezni aki 47%-nyi szavazatot gyűjtött az előző heti győztes Blake Martinez ellen akinek 46% jutott. A számokból is látszik, hogy igazán e két játékos volt versenyben. A 3. helyen Davon House végzett és az ő eredménye csupán 4% lett.

6. hét győztese :

Blake Martinez

11 tackle, 1 PD

Rodgers sérülése sajnos meglátszott a heti szavazásnál is. Mindhárom dobogós helyet ezúttal a védelem húzta be. Blake Martinez egyre jobb teljesítményt nyújt és magabiztosan szerezte meg a szavazatok 58 százalékát. A második hely Matthewsnak jutott aki egyre inkább kezd hasonlítani régi önmagára, míg a harmadik helyen a PFF által a hét csapatába is beválasztott Kenny Clark végzett.

5. hét győztese :

Aaron Rodgers

19/29 221 yard 3 TD, 4 carry 32 yard

Rodgers rögtön rá is duplázott: ez nem is csoda ha valaki utolsó perces game winning driveot vezet. Ez is csak épphogy elég lett, kettővel több szavazat Aaron Jonesnek, és utolérte volna névrokonát. Davante Adams, aki biztos kézzel húzott le két TD-t, kapott még 15%-nyi voksot.

4. hét győztese :

Aaron Rodgers

18/26 179 yard 4 TD

Klasszis irányítónk a Bears elleni csoportmeccsen szerezte meg idei első győzelmét. A 4 passzolt touchdown a szavazatok 38%-át hozták Rodgersnek aki ezzel magabiztosan tudott győzni a második helyen végzett Blake Martinez (18%) és a harmadik helyen végzett Aaron Jones (11%) előtt. A támadósor ezzel a győzelemmel tudott egyenlíteni és jelenleg 2:2 az állás négy  forduló után

3. hét győztese :

Josh Jones

12 tackle, 2 sack, 2 QBhits

Nem szeretnénk semmit elkiabálni, de könnyen lehet, hogy Ted Thompson ismét talált egy kincset a védelembe. Az idei draft második körében kiválasztott Josh Jones valósággal berobbant a Bengals elleni mérkőzésen a köztudatba kiváló szereplésével. Ezt Ti is hasonlóan láttátok és a szavazataitok 56%-át megszerezve ő lett a hét győztese. A második helyen a mérkőzés végén nagy játékot bemutató Geronimo Allison végzett a szavazatok 13%-át begyűjtve, míg a harmadik hely Jordy Nelsoné akinek a 2 TD elkapása 11% voksot hozott.

 

2. hét győztese :

 Ty Montgomery

10 car 35 yard 1 TD, 6 rec 75 yard 1 TD

A vereségünk ellenére is voltak olyan játékosok akik ki tudtak emelkedni a csapatból. A szavazataitok alapján a győzelmet magabiztosan Ty Montgomery szerezte aki eddig szépen termeli a yardokat és a pontokat. Igaz sokkal inkább elkapóként jeleskedik mint futóként, de ez nem számított abban, hogy a voksok 40%-át begyűjtve megszerezze az első helyet. A második helyen a sokak által kritizált Clay Matthews végzett 30%-ot szerezve, míg a harmadik helyen Davante Adams és Kevin King végeztek 10-10%-al.

 

1. hét győztese :

 Mike Daniels

7 tackle, 1,5 sack, 4 QB hits

Nem lett nagy meglepetés az első hét legjobb játékosa szavazásnál, hisz Mike Daniels toronymagasan győzött és a szavazatok 77%-át (!) szerezte meg. Kiváló védőnk a héten a Pro Football Focus osztályzata alapján nemcsak a Packers legjobbja volt hanem a forduló legjobb védőfal játékosa is. A dobogó második fokára Ty Montgomery került 7%-kal, míg a bronzérmes Aaron Rodgers lett (6%)

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful