Packers Hungary Club

Player of the week győztesek

Packers Hungary Club

Player Of The Week

trophy

17. hét győztese :

Hunter Bradley LS

Komoly verseny alakult ki az utolsó fordulóban klasszisteljesítményt nyújtó két játékosunk között. Hunter Bradley a szavazataitok 57 százalékát szerezte meg a hibátlan labdafeladásainak köszönhetően. Mason Crosbynak így maradt 43% bár azt azért hozzátennénk, hogy nem hibázott sem field goalt sem extra pontot ami azért kiemelkedő teljesítmény.

16. hét győztese :

Aaron Rodgers

55/37 442 yard 2 TD, 5 car 32 yard 2 TD, 2PT

Aaron Rodgers nagy játéka is kellett ahhoz, hogy fordítani tudtunk a Jets ellen. Szomorú, hogy ez a liga egyik leggyengébb csapata ellen sikerült így a szezon végén… A szavazatok 47%-t szerezte meg és ezzel lett első. Második helyen Equanimeous St. Brown (21%) végzett aki először került dobogóra az évben és örömteli, hogy a szezon végére egyre jobb formába került. A bronzérmes Jamaal Williams lett 10% szavazattal. Kivételesen eláruljuk a 4. helyezett játékos nevét is aki nem lett más mint : Jake Kumerow!!!

15. hét győztese :

Davante Adams

8 rec 119 yard, 2PT

Davante Adams komoly franchise rekordok (elkapások száma és elkapott yardok) közelébe került ami meglepő egy kicsit a gyenge szezonunk tükrében, de biztató a jövőre nézve. A héten a szavazatok 42%-a az övé lett. Második helyen az Aaron Jones kiesése miatt első futóvá előlépett Jamaal Williams (21%), míg a harmadik helyen Josh Jones (17%) végzett.

14. hét győztese :

Bashaud Breeland

1 tackle, 1 PD, TD

Gutekunst bizalmat szavazott neki és Breeland ezt meg is hálálja. Amikor más csapatoknak nem kellett akkor a Packers adott szerződést neki amivel élni is tudott. Most ott tartunk, hogy bízunk benne, hogy jövőre is a csapatunk tagja marad hiszen vele egy igen ütőképes cornerback sorunk lehetne. A héten a szavazatok több mint 28%-t begyűjtve lett első. A második helyen a játékkedvét ismét megtaláló Aaron Rodgers végzett (26%), míg a bronzérmet egy másik corner Alexander (14%) szerezte meg.

13. hét győztese :

Davante Adams

8 rec 93 yard TD

Adams fantasztikus szezont fut és talán kicsit meglepő, hogy csak a 13. héten tudta az első helyet a szavazáson megszerezni. Most viszont nyugodtan mondhatjuk, hogy tarolt, hiszen a szavazatok 55%-át megszerezni igen komoly eredmény. Messze lemaradva követi őt a második helyen az utóbbi idők kedvence Aaron Jones (12,5%) és a harmadikon Dean Lowry (7,5%).

12. hét győztese :

Aaron Jones

17 car 72 yard TD, 3 rec 21 yard

Bár sok szurkoló panaszkodik, hogy kellene egy jó futó a csapatba, de közben Aaron Jones a liga top futói közé verekedte fel magát. Jó teljesítményét igazolja, hogy ismét ő lett a heti győztes a szavazatok több mint 37%-val. A második helyen a tavalyi nagy kedvenc Blake Martinez (29%), míg a harmadik helyen az idén nagyszerű formában játszó Kenny Clark (25%) végzett.

11. hét győztese :

Kyler Fackrell

6 tackle, 3 sack, 4 QBhit

Nick Perry kiesésével több lehetőséget kapott Kyler Fackrell aki nem túlzás azt állítani, hogy élt is ezzel. A szezon kezdetén nem sokan számíthattak erre, hogy a 11. játékhét után ő vezeti a házi “sack versenyt”. 45% szavazat megszerzése így már nem is meglepő. Davante Adams közben a legjobb elkapók közé zárkózik a ligában,  ővé lett a második hely (18%), míg a hetek óta bombaformában lévő Aaron Jones a héten a harmadik helyet tudta megszerezni. (13%)

10. hét győztese :

Aaron Jones

15 car 145 yard 2 TD, 3 rec 27 yard

Kis túlzással Aaron Jones egymaga verte a Dolphinst és ennek meg is lett a látható eredménye hiszen a szavazataitok 60%-t ő kapta meg. Viszont, ha erre a mérkőzésre emlékszünk vissza akkor bizony kellemes emlékeket inkább a védelem idéz bennünk. Nem is csoda tehát, hogy két védő fért még fel a dobogóra mégpedig Dean Lowry (16 %) és Kenny Clark (8 %).

9. hét győztese :

Marquez Valdes-Scantling

3 rec 101 yard

Rookie elkaponk Marquez Valdes-Scantling kezdi elkapni a fonalat és talán Rodgers is érzi őt, mert mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban játszik. Szükségünk is van rá hiszen Allison kiesése miatt valakinek előre kell lépni. A héten a szavazataitok 57%-t szerezte meg. A dobogó 2. és 3. fokán szavazategyenlőség volt mégpedig Rodgers és Antonio Morrison között. Mindketten 15-15% voksot gyüjtöttek.

8. hét győztese :

Jaire Alexander

7 tackle, 5 PD

Alexander nagy meccse volt a Rams elleni amivel igazolta, hogy nem véletlenül volt első körös választott. A szavazatok 64%-a lett az övé. A támadósorunk vergődését pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy nem került támadó a dobogóra. Második helyen Blake Martinez végzett (30%) míg a bronzérem Kenny Clarké (3%).

7. hét győztese :

Bye week 🙂

6. hét győztese :

Aaron Rodgers

46/25 425 yard 2 TD,, 3 car 34 yard

5. hét győztese :

JK Scott

0 punt

Scott igazán kíméletlen volt, nemhogy touchdownt, de egyetlen visszahordott yardot sem engedett. Melegítés közben csodás rúgómechanikáról tett tanulságot, és a biztató szavairól legendákat zengenek az öltözőben. A szavazatok kereken harmadát érdemelte ki. Nagy versenyben volt még Randall Cobb 22%-al, aki egyetlen labdát sem droppolt, és Jaire Alexander 14%-al, aki nem engedett elkapást és a felé menő passzok passer ratingje 0 volt. Tim Boyle 19%-a karrier highnak tűnik, de végülis minden passza pontos volt, így az is megérdemeltnek mondható.

4. hét győztese :

Kyler Fackrell

4 tackle, 3 sack, 3 QBhit

A 4. játékhétig kellett várni, hogy a védelem adja a mérkőzés legjobbját. A Bills nullázása meg is hozta a várt sikert hiszen a dobogó mindhárom fokán védő játékos állhat. A győzelmet elég magabiztosan Kyler Fackrell szerezte meg a szavazatok több mint felének begyűjtésével. Második helyen a tavalyi kedvenc Blake Martinez végzett (23%), míg a harmadik helyezett az idén ismét nagyszerűen játszó HaHa Clinton-Dix lett (16%).

3. hét győztese :

JK Scott

5 punt, AVG 46,4

Babaarcú gyilkos punterünk kezdi elnémítani a fanyalgókat akiknek nem tetszett, hogy egy 5. körös picket punterre áldozunk. 23% szavazattal sikerült a hét legjobbja címet begyűjtenie. Az eddig taroló Aaron Rodgers ezúttal a 2. helyen végzett (20%), míg a bronzérem Kenny Clarknak (16%) jutott.

2. hét győztese :

Aaron Rodgers

42/30 281 yard TD, 3 car 8 yard

Rodgers duplázásával indul a szezon, bár közel sem volt olyan egyértelmű a győzelme mint az első fordulóban. Most a szavazatok 21%-át sikerült begyűjtenie. Második helyen Jimmy Graham végzett (16%), míg a bronzérem a védelemnek jutott. Onnan rögtön két játékosunknak is, hiszen Kenny Clark és Jaire Alexander egyaránt 14-14% voksot szerzett.

1. hét győztese :

Aaron Rodgers

30/20 286 yard 3 TD, 1 car 15 yard

A szezon első mérkőzésén kérdés nem férhetett hozzá, hogy Rodgers lesz a legjobb játékos. A szavazások történetében még soha senki nem tudott olyan arányban szavazatokat szerezni mint ő. A több mint 84%-os eredmény tükrözi azt is,hogy a szurkolók mennyire értékelik, ha valaki tényleg mindent megtesz a csapatért. Az élete egyik legjobb meccsét hozó Cobb 12%-os eredménnyel lett második, míg a bronzérem most Allisonnak jutott. (3%)

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful