Packers Hungary Club

Player of the week győztesek

Packers Hungary Club

Player Of The Week

trophy

NFC Döntő győztese :

Jordy Nelson

6 rec, 67 yard TD

Talán ehhez az eredményhez nem is kell sok körítés. Sérültem, speciális védőfelszereléssel ott volt a pályán és ő tényleg mindent megtett azért, hogy jól szerepeljen a csapat.

Divisional hét győztese :

Aaron Rodgers

43/28 356 yard 2 TD, 1 Int

Aaron visszatért a PHC player of the week szavazás csúcsára, de a héten elég szoros eredmény született – ami a meccsre visszaemlékezve nem is túl meglepő. Rodgers a szavazatok 30%-át húzta be, de mögötte a héten elsőszámú targete, Jared Cook 26%-al zárt. A bronzérmes az a Mason Crosby lett 25%-al, aki ha más poszton nyújtott volna olyan kiemelkedő teljesítményt mint azt kickerként tette, valószínűleg 60-70% körül zárt volna.

Wild Card hét győztese :

Randall Cobb

5 rec 116 yard, 3 TD

Az elmúlt hetek leginkább Rodgersről szóltak így felüdülés, hogy a sérülésből felépülő Randall Cobb olyan nagyszerű játékot hozott amivel besöpörte az első helyet. A szavazatok közel felét sikerült megszereznie. Persze Rodgers nem lett lehúzva ezen a héten sem, hiszen a 2. hely őt illeti, míg a 3. ezúttal Julius Peppers lett.

17. hét győztese :

Aaron Rodgers

39/27 300 yard 4 TD, 10 car 42 yard

Rodgers, Rodgers és megint csak Rodgers. Klasszis irányítónk akkor játszik a legjobban amikor a legnagyobb szükség van rá. Bomba formában van és ezt ti is látjátok hisz a szavazatok több mint felét ismét ő szerezte meg. Örömteli, hogy a második helyre befutott Geronimo Allison aki Cobb kiesésével kapott több szerepet amit meg is hálált. A bronzérmes ezúttal Aaron Ripkowski lett aki egyre inkább kezd Kuhn nyomába érni…

16. hét győztese :

Aaron Rodgers

38/28 347 yard 4 TD, 2 car 15 yard TD

Ellentmondást nem tűrve húzta be Rodgers a Vikings elleni mérkőzés legjobb játékosa címét. A voksok több mint 56%-át megszerezve. Csapatunk szárnyalása elsősorban ő és a támadósor érdeme tehát nem véletlen, hogy a második helyen is támadó Jordy Nelson végzett. A 3. helyezett pedig az egyre jobb formát mutató Clay Matthews aki a szavazatok 8 százalékát gyűjtötte.

15. hét győztese :

Ty Montgomery

2 TD, 162 Rush YDS

A 15. hét ismét nagyon egyértelmű volt. Ty Montgomery remek játéka meghozta a győzelmet az új futónk számára. Ezúttal megszorítani sem nagyon tudták hisz a voksok több mint 80%-át zsebelte be a szintén kimagasló teljesítményt nyújtó HaHa Clinton-Dix és a sok hasznos yardot hozó Jordy Nelson előtt.

14. hét győztese :

Aaron Rodgers

23/18 246 yard, 3 TD

Aaron Rodgers egyre jobb formában játszik és ezt mutatják a voksok is. Ezen a héten a szavazatok több mint 34 százalékával sikerült besöpörnie a győzelmet.  A 2.  helyen szavazategyenlőség volt Damarious Randall és Russell Wilson között, de mi úgy döntöttünk, hogy az ezüstérmet a védőnk kapja meg! 🙂

13. hét győztese :

Jordy Nelson

8 rec, 118 yard, TD

A 3. hét után a 13. héten is Jordy Nelson kapta a legtöbb voksot. Végre ismét 100 yard felett teljesített és a TD is összejött neki amivel a szavazatok több mint felét megszerezte. Azt hiszem bátran kijelenhetem, hogy ezt a Jordyt szeretnénk látni a hátralévő hetekben és a rájátszásban is. A második helyet ezúttal egy védő Julius Peppers kaparintotta meg a harmadik helyezett Aaron Rodgers elől.

12. hét győztese :

Aaron Rodgers

39/30 313 yard, 2 TD

A PHC Player Of The Week eddigi történelmében még soha nem fordult elő, hogy két egymást követő héten ugyanaz a játékos nyerje a szavazást. Eddig. A héten ugyanis ismét Aaron Rodgers győzött aki igen kimagasló formában játszik hetek óta. A szavazatok több mint fele rá esett. Davante Adams próbálta megszorítani, de neki csak a 2. hely jutott, míg a bronzérmen a héten HaHa Clinton-Dix és Aaron Ripkowski osztozott.

11. hét győztese :

Aaron Rodgers

41/26 351 yard, 3 TD

ARod szép számai sajnos csak a heti legjobb játékos címre volt elegendő, a csapat végül nem tudott belőle profitálni. A szavazatok több mint 43%-át szerezte meg a 2. helyezett Jared Cook előtt aki végre egészséges volt és megvillantott valamit a tudásából. A harmadik helyezett pedig a védelemből került ki Julius Peppers személyében.

10. hét győztese :

Davante Adams

6 rec, 156 yard, TD

Egy elég gyatra mérkőzésen vagyunk túl, de Adams számait látva nem véletlenül szerezte meg a győzelmet a héten. Sajnos a csapattársak gyenge szereplését az is mutatja, hogy ő egymaga a szavazatok 61%-át gyűjtötte be. Második helyen szintén egy WR Jordy Nelson végzett, míg a 3. hely ezen a héten Morgan Burnetté.

9. hét győztese :

A Mókus

12 car., 165 yard

A hét győztese vitathatatlanul A Mókus lett. A szavazatok több mint felét sikerült megszereznie. Hibátlan teljesítményét sajnos csak nagyon rövid ideig láthattuk, de már az is megérte. Információnk szerint nem utazott el a csapattal Nashville-be ezért több szurkoló máris Mike McCarthy fejét követeli… A második helyen HaHa Clinton-Dix végzett közel 30 százalékkal, míg a bronzérmes Jake Ryan lett.

8. hét győztese :

Aaron Rodgers

38/28 246 yard 4 TD, 6 car 60 yard

Aaron Rodgers visszatért és igazi vezére volt a csapatnak a Falcons ellen. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szavazások történetében még soha senki nem tudott ennyire kiemelkedni a mezőnyből. ARod az összes leadott voks több mint háromnegyedét megszerezve lett első a héten. Örömteli, hogy a második helyre sikerült kerülnie Trevor Davisnek, míg a 3. helyet Julio Jones rémálma 🙂 LaDarius Gunter szerezte meg.

7. hét győztese :

Davante Adams

13 rec 132 yard 2 TD

Sokszor szidjuk a támadó alakulatot, de ez már a 4. hét egymás után, ahol egy offense játékos szerzi meg a győzelmet. Adams eredménye ezen a mérkőzésen önmagáért beszél. Nem is meglepő hát, hogy a szavazatok több, mint felét ő kapta meg. A második helyezett Ty Montgomery lett, akinek szintén nagy meccse volt a Bears ellen. Bronzérmet pedig a karmesterük -Aaron Rodgers- húzta be, a szavazatok 14%-át begyűjtve.

6. hét győztese :

Eddie Lacy

Lacy behúzta a hetet a szavazatok több, mint a harmadának megszerzésével. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az azóta IR-re került játékos egyáltalán nem volt egészséges, akkor ez még jobban kiemeli a teljesítményét. A második helyen az egyre inkább előrelépő Ty Montgomery végzett, míg a megosztott harmadik hely két special team tagnak jutott: Mason Crosbynak és Jacob “Puntguru” Schumnak.

5. hét győztese :

Randall Cobb

9 rec., 108 yard

A halványabb offense teljesítmény ellenére mégis egy támadó szerezte meg az 5. hét legjobb játékosa címet. Randall Cobb ugyan touchdownt nem szerzett, de a 9 elkapásából több is kulcsfontosságú volt és ezért megérdemelten gyűjtötte be a szavazatok több mint 35%-át.  A 2. helyet Eddie Lacy szerezte meg a kiváló támadófalmunkát felmutató Bryan Bulaga előtt.

4. hét győztese :

Bye week

3. hét győztese :

Jordy Nelson

6 rec., 101 yard, 2 TD

Jordy Nelson visszatért, most már kétség sem férhet hozzá! A 3. héten megvan az első 100+ yardos meccse és az első TD duplázása! Az összes szavazat csaknem 34%-át sikerült begyűjtenie, míg a második helyen végző Eddie Lacynek 26%-ot, a harmadik helyen végző -a mérkőzés talán legjobb védőjátékosának- Nick Perrynek 23-at.

2. hét győztese :

Mike Daniels

4 tackle, 1 sack, 2 TFL, 2 QB hit

Ezen a héten nem volt olyan szoros a szavazás, mint az előzőn. Pontosabban két pályázóra érkezett igen sok szavazat. Végül a kiváló védőnknek, Mike Danielsnek (39,50%) sikerült megszereznie az első helyet 6 százalékponttal a Vikings secondary előtt. A harmadik helyen a formába lassan visszalendülő és két mérkőzés alatt 2 TD-t szerző Jordy Nelson végzett.

1. hét győztese :

 Aaron Rodgers

20/34, 199 yard, 2 TD

A héten eléggé megoszlottak a szavazatok, ami egyben azt is mutatja, hogy több jó teljesítményt láttatok a csapatban. A győzelmet végül Aaron Rodgers szerezte meg a szavazatok majd 29%-ával. Második helyen Morgan Burnett (14,50%), míg a harmadik helyen hármas holtversenyben Eddie Lacy, Clay Matthews és Damarious Randall (12%) végzett.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful