Packers Hungary Club

Játék

tipppakolo75

 

No kérem szépen az alapszakasz lezárult, és ezzel együtt az első egész szezonos játékunk is véget ért. Zsófival (ezúton is még egyszer örök hála a segítségért) letöltöttük a typeform szerverről az összes forduló eredményét és az egészet újra számoltuk, majd egy közös nagy táblázatba rendeztük az eredményeket. Ezt természetesen mindenki számára elérhetővé tesszük, lehet szemezgetni, átnyálazni. Nagyon sokat szenvedtünk vele főleg a nevek ezerféle variációja és a többször beküldött tippsorok miatt, de kibogoztuk a gubancot. Aki esetleg nem látja a nevét az összesített táblázatban, annak az a prózai oka van, hogy alig pár fordulóban tippelt és nem láttuk értelmét azt is még külön számolgatni.

Szeretném hangsúlyozni, hogy mi sem vagyunk tévedhetetlenek, ezért aki bármiféle hibát, elütést, elírást, anomáliát talál benne az nyugodt szívvel szóljon, utána nézünk és kijavítjuk.

Szóval íme a teljes dokumentum ITT ELÉRHETŐ!

És akkor nem szaporítjuk tovább a szót:

  • A szabadon választott Nike game jersey nyertese: Szymczak Vince
  • A karkötőt pedig Ganyecz Ádám viheti haza!

Gratulálunk minden nyertesnek, jövőre is találkozunk 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful