Packers Hungary Club

Kezdő oldal

Üdvözöllek a Packers Hungary Club weboldalán!

 

Ez az oldal azért jött létre, hogy kis hazánk Sajtfejű közösségének egy olyan kiindulási pontot nyújtson ahol minden információt elér a kedvenc csapatáról.

Ezt az oldalt próbáltuk a lehető leglogikusabban felépíteni, hogy könnyen bármilyen tartalmat gyorsan elérjetek. A fenti menüben megtaláljátok a csoportban eddig megjelent összes nagyobb írást és a régi oldal teljes tartalmát is. Természetesen a jövőben is minden megjelenő cikket, elemzést, okfejtést itt meg fogunk őrizni az utókor számára, és a későbbiekben is bármikor könnyen megtaláljátok ha valamit újra szeretnétek olvasni.

Továbbá a Packers Hungary Club Egyesületet érintő minden anyag is ezen az oldalon lesz elhelyezve. A nyilvános hivatalos iratoktól kezdve az egyesület programjain át, minden ami az egyesülethez köthető!

Ez az oldal nem hír portál! Nem található rajta semmi napi hír sem a csapatról sem rólunk! Nem közösségi oldal ezért nem szórtuk tele sem twitter dobozokkal, sem kommentálási lehetőségekkel! Ez egy dokumentum-tár, egy könyvtár ha úgy tetszik. A célja az, hogy a PHC története alatt felgyülemlett írások méltó helyre kerüljenek. Amennyiben napi híreket szeretnél olvasni, szeretnél a csapatról, történésekről beszélgetni a többi taggal kérlek keresd fel a klubunkat az oldal alján elhelyezett Facebook logóra kattintva.

Jó szórakozást a tartalmakhoz!

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful