Packers Hungary Club

Rólunk

PHClogo

2013 áprilisában lett létrehozva a Packers Hungary Club Facebook csoport azzal a céllal, hogy legyen egy hely a magyarországi Packers rajongóknak ahol elmondhatják élményeiket, véleményüket a csapatról, a csapat körüli eseményekről. Már az induláskor látszott, hogy nem egy unalmas csoportról van szó, hiszen rengeteg érdekes cikk született és még több tartalmas hozzászólás.

A sok aktív tag miatt úgy éreztük tovább léphetünk egy szintet és elhatároztuk, hogy létrehozzuk Magyarország első bíróság által is bejegyzett NFL csapattal foglalkozó rajongói egyesületét a Packers Hungary Club Egyesületet. 2014. május 24.-én volt az alapító közgyűlés ahol 19 tag egybehangzóan kimondta a megalakulást.

Egy évvel az indulás után már 300 fő feletti volt a létszám és naponta több cikk íródik (rengeteg hozzászólással), rendszeresek a játékok. Elindult egy több héten át tartó sorozat is az Encyclopedica Casearius mely a legnépszerűbb Packers játékosokat mutatja be. A rajtra pedig egy teljes szezonon átívelő tippjátékkal is jelentkeztünk.

Célunk elsősorban a Green Bay Packers magyarországi népszerűsítése és az amerikai futball megismertetése minél szélesebb körben kis hazánkban. Ebben a feladatban az egyik lépcső ez a honlap, amely méltó a csapat nevéhez, de természetesen a Facebook csoport is tovább működik érdekes írásokkal. Elindult a hírszolgáltatásunk is mellyel Magyarországon egyedülálló módon kapják a Packersről a híreket a rajongók a Google+, a Twitter és a Facebook csatornáinkon. Bátran kijelenthetjük, hogy kedvenc csapatunk témaköreiben a legdinamikusabban fejlődő oldalakat tudjuk biztosítani követőinknek.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful