Packers Hungary Club

PHC fantasy playoff challenge

A fantasy szezonnak vége, de az elmúlt évekhez hasonlóan a playoffban is várjuk a játszani vágyókat a PHC fantasy playoff challengere. A tavalyi csoportot újraaktiváltuk, a tavaly beregisztráltak automatikusan meghívót kaptak az Email címükre.

Ha ezt nem találod, vagy tavaly nem csatlakoztál, nem kell mást tenned mint ide kattintani. Akinek már van olyanja, nfl.comos regisztrációval lehet belépni, akinek nincs, a regisztráció csak pár percet vesz igénybe.

A játék szabályai roppant egyszerűek: össze kell állítani egy alap fantasy csapatot a playoff minden körére (1 qb, 2 wr, 2 rb, 1 te, 1 d/st, 1 kicker). Bármelyik még játékban lévő csapat bármelyik játékosa választható, egy játékos több embernél is kezdhet. A csavar a dologban és a játék legnagyobb érdekessége, hogy akit egy hét után bennhagysz a csapatodban, a következő héten duplázódik a pontja – azzal is érdemes tehát számolni hogy kinek van továbbjutási esélye.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful