Packers Hungary Club

Történelem

Csapat történelem

csapattorilogo

A Green Bay Packers közel 100 éves megalakulása óta sok vezető edző ténykedett a csapatnál. Kinek gazdag sikerek,  kinek kínos bukások szegélyezték útját. Jó páran közülük örökre beírták magukat az NFL históriás könyvébe, volt akit hamar elfelejtettek. Rajtuk keresztül most megismerheted a csapat teljes történelmét!

Bajnoki győzelmek

Lombardi-Trophy

A Green Bay Packers történelme során rengeteg trófeát gyűjtött mind az NFL egyesülését követően mind az azelőtti korokban. Itt megtalálhatod mindet és a trófeára kattintva a győzelemhez vezető út részletei is kibontakoznak

Hall of Fame

PackersHallOfFame1

Ez a wisconsini csapat több tucat kiváló és remek játékossal ajándékozta meg a sportág szerelmeseit. Sokan közülük nem csak remek játékosok voltak, de még életükben legendává váltak a pályán és az azon kívül mutatott teljesítményeikkel, sikereikkel. Itt Őket ismerheted meg részletesen.

Minden más

mindenmas

Minden ami a fenti három kategóriába nem fért bele, de már a történelem szerves részét képzik. Legendás mérkőzések, történetek, visszaemlékezések és minden egyéb ami bár régen történt a csapat háza-táján de feledésbe sose fog merülni.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful