Packers Hungary Club

1959 – 1967 A Mennybemenetel

2URS2CnP6RLfNnfk5aLegg4TA Packers McLean távozása után nem akart elhamarkodott döntést hozni, így kihasználta az időt, amíg egy új vezetőedzőt nem választottak. Vanisi 1959-ben jelöltette magát a pozícióra, így a vezetőségnek döntenie kellett, hogy megtartják őt vezérigazgatónak, vagy egyazon időben két pozíciót töltsön be és legyen ő a vezetőedző is. Tovább keresgéltek a CFL-en belül is, sőt még Lambeau is jelentkezett a vezérigazgatói pozícióra.
Január 28-án mikor is a csapat elnök Dominic Olejniczak felajánlotta a megüresedett pozícióra a kevésbé ismert New York Giants asszisztensét, John Torinus, aki régóta tagja volt már a bizottságnak így reagált:

 

„ Ki a franc az a Vince Lombardi?”

Hamarosan a bizottság és az egész világ rájött ki is ő. Február másodikán csupán órákkal az érkezése után Lombardi így nyilatkozott a bizottság előtt:

„Szeretném, ha megértenék, hogy én itt kizárólagos irányítási jogokkal rendelkezem.”

Két nappal később a Packers hivatalosan is vezetőedzővé és vezérigazgatóvá is kinevezte Lombardit. 1959-ben első szezonjában Lombardi 7-5-öt hozott és megnyerte a ’Coach of the Year’ díjat is. 1960-ban a Packers bezsákmányolta a Western divíziót, de az NFL tétmeccset a Philadelphia ellen elvesztették. Ennek ellenére az elkövetkező években Lombardi és a csapat megnyerte a bajnokságokat például 1961, ’62, ’65, ’66 és 1967-ben.

Lombardi csapata sosem végzett második helynél rosszabb pozícióban 1960 és ’67 között, így football nagyhatalommá váltak. Kilenc év alatt Lombardi 98-30-4 (.766)-et hozott, beleértve 9-1-et az utószezonban, megnyerve az utolsó kilenc rájátszást.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful