Packers Hungary Club

Aaron Rodgers Avagy a szakértők betlije

041009_aaronRodgers_hmed_5p_hmedium

2005. április 23. – A megfigyelők véleménye Rodgersről

Egy kis nosztalgiázásra invitálok mindenkit, ugyanis az alábbi szösszenetben elolvashatjátok, hogy mit gondoltak Aaron Rodgersről az NFL megfigyelők, a 2005-ös draft előtt.

Marc Ross, Buffalo:

“Egy kicsit alacsony. Ami miatt aggódik az ember, azok a (Jeff) Tedford-féle fickók [Tedford volt Rodgers egyetemi edzője – a szerk.]. Nem csinálnak semmit pár évig, aztán meg van 1-2 jó évük. Melyik irányítója tette a dolgát? Egyik sem. Csodát tesz a nagyszerű egyetemi irányítókkal, vagy csak futószalagon gyártja a srácokat?”

AFC megfigyelő:

“Tetszik nekem, nagyon tehetséges srác. Nem sok irányító teljesített kiemelkedően azok közül, akik egy adott rendszerben játszottak csak igazán jól. Ez elővigyázatosságra ad okot. Nem mintha ő is egy lenne közülük. Ő lehet a kivétel. De valami mégis böki a csőrömet.”

Rich Snead, Tennessee:

“Tetszik. Csak azt nem tudom, hogy mennyire hozta már ki magából a maximumot. Pontosabb, mint (Kyle) Boller, de valószínűleg nem annyira atletikus. Jobb játékos, mint Akili Smith. Atletikusabb, mint (Trent) Dilfer volt. Egy kicsit mobilisabb, mint Joey Harrington. Előkészítőre kellett járnia, mert egy egyetemi csapatnak sem kellett, azt mondták, túl alacsony. A belét is kidolgozta egész életében, hogy erre a pontra jusson. Csak azt nem tudom, mennyi lehet még benne.”

NFC megfigyelő:

“(Alex) Smith a jobb atléta.”

AFC megfigyelő:

“Van pár előnyös tulajdonsága, viszont pár dolog csak szimplán átlagos benne.”

Jerry Angelo, Chicago:

“Ha választanom kéne, akkor Rodgersnek adnám az előnyt (Smith helyett), csak mert őt könnyebb volt értékelni. És kicsit erősebb a karja is. De az előny elhanyagolható.”

NFC megfigyelő:

“Azt hiszem jó esélye van arra, hogy bust legyen belőle. Mint az összes többi Tedford által edzett irányító. Ami zavar benne, hogy sokat sackelik. Nem nagyon tud változtatni a labdaelengedés módján. Mechanikailag nézve nagyon merev. Brett Favre segíthet neki változtatni ezen. Alex Smith több fejfájást okozhat most, viszont neki sokkal több esélye van, sokkal jobbnak lenni.”

NFC megfigyelő:

“Mivé fejlődtek Tedford srácai? Túl jól iskolázottak. Olyan mechanikusak, már-már robotszerűek. Nem tudom, hogy válhat-e belőlük jó profi játékos. Azt hiszem Rodgers is ugyanebben a cipőben jár.”

AFC megfigyelő:

“Nekem nem tetszik. Harrington és Boller klónja. Mindnyájan ugyanúgy dobnak. Mit tettek le az asztalra azok a fickók? Semmit. Ha a második körben viszed el, oké, ám legyen. Nagyszerű munkát végeznek, az irányítók edzésénél. Nem hiszem, hogy olyan jó lenne, mint a tavalyi top irányítók [E. Manning, P. Rivers, B Roethlisberger, M. Schaub – a szerk.].”

AFC megfigyelő:

“Nem hinném, hogy egy kategóriába esne a tavalyi irányítókkal. Erős karja van, elég jó atléta. Viszont vannak hiányosságai.”

Bill Polian, Indianapolis:

“Egy srácot látok, jó karerősséggel. Látok egy kis atletikus képességet. Egy srác, aki elég jó volt, egy jó csapatban, egy elég hatékony támadósorban. Hogy biztos vagyok-e benne, hogy jön és az Ígéret Földjére vezeti a csapatomat? Nem mondanám. Abban sem vagyok biztos, hogy ezt elmondhatom Alex Smith-ről.”

AFC megfigyelő:

“Egy rendszer-irányító. 3-, 5-, 7-lépéses srác. Nem tud újat alkotni. Nyomás alatt bepánikol, hamar kapkodni kezd. Nem hiszem, hogy az idei drafton bármelyik irányító is megérne egy első körös picket. Halál komolyan. Egy sem éri meg.”

NFC megfigyelő:

“Jól beleillik a California rendszerébe. Nincs olyan erős karja, mint Bollernek, de ugyanolyan jól olvassa a játékot, és játssza a sémát, mint Boller tette.”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful