Packers Hungary Club

Vince Lombardi felmondó levele

tort_logo

Dominik Olejniczak részére

Elnök, Igazgatósági tag

Green Bay Packers

Hosszas mérlegelés után arra a szomorú döntésre jutottam, hogy szeretném kérni a bizottság tagjaitól a szerződésem megszüntetését és távozásomat a Green Bay Packerstől.

Ez egy meglehetősen nehéz és érzelmektől cseppet sem független döntés volt számomra. Számos jó barátot szereztem Green Bayben és Wisconsinban. Közülük sokan a testület és a vezető bizottság tagjai. Teljes szívből remélem, hogy ez a barátság a jövőben is folytatódik majd.

Döntésem számos okon alapult.  Az egyik volt az a bizonyos pozícióm a Washington Redskinsnél, s nem gondolnám, hogy mélyebbre menően kellene taglalni a tőkenyereséget, tekintve a mai jogi helyzetet.

A másik ok meglehetősen önzetlen, hiszen szükségem van kihívásokra, és az igazi élvezetet nem a pozíciófenntartásában, hanem annak megszerzésében látom. Úgy érzem, nem tudnék még egy ilyen kihívás mellett elsétálni, úgy, mint 10 éve tettem. Viszont én ugyanaz az ember vagyok, mint annak idején.

618_348_best-of-dads-playbook-vince-lombardi

A Packers jövője jó kezekben van; a vezető iroda, a jegyiroda és maga a pálya karbantartása is. A Packers egy jó edzővel rendelkezik, aki sokkal jobban teljesítene, ha nem lenne egy Lombardi méretű teher a vállán, s így a játékosokkal is könnyebben venné az akadályokat.

Mindannyian, akik fejlődünk, elköteleződünk a tökéletesség és a győzelem mellett, még akkor is, ha egy teljes értelemben vett győzelmet elérni nagyon nehéz. A sikert hajszolni is kell. A győzelmek, a kupák, a pénz, a szín: ezek már mind az emlékekben élnek.  A lelkünk és az akaraterő, a győzni akarás, ez tartson ki bennünk. Ezek a legfontosabb dolgok, és úgy gondolom ezek meg is fognak maradni Green Bayben.

A jutalom sohasem volt kérdéses. Miután elköteleztem magam az edzősködés mellett, úgy gondolom, mindannyian megértenétek a visszatérésem fontosságát Green Baybe. Abszolút igazságtalan lenne az edzőkkel és a játékosokkal szemben.

Tíz boldog évet töltöttem Green Bayben. Tudom, hogy hiányozni fog a város, a csapat, de legfőképp a barátaim.

Tisztelettel:

Vince Lombardi

20-P-PPlus_20-P-E-0207-PPPE

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful