Packers Hungary Club

Bikini Girls

hatter_logo-180x180

2008. január 20., Lambeau Field. Brett Favre utolsó mérkőzése a Green Bay Packers színeiben. Miután az alapszakaszt egy impozáns 13-3-as mérleggel zárta a csapat, és a divízió körben egy nagyon meggyőző 42-20-as eredménnyel lelépték a Seattle Seahawks gárdáját, nagy magabiztossággal várhattuk a Giants együttesét. Sajnos az eredményt már mindenki ismeri, egy végtelenül kiélezett csatában, hosszabbításban vesztettünk a new yorki gárda ellen. Ám ez a mérkőzés nem csak arról lesz emlékezetes, hogy Favre NFL rekordot állított fel, azzal hogy zsinórban 18 playoff mérkőzésen dobott TD passzt, nem is csak arról, hogy Driver 90 yardos TD elkapása Packers franchise rekord lett a rájátszásokat tekintve. Két drive között a FOX kamerái, miközben a lelátót pásztázták nem mindennapi dologra lettek figyelmesek. A repkedő mínuszok közepette (-18 C), a 126-os szektorban 3 fiatal lány, egy szál bikini felsőben, transzparenssel a kezükben biztatták a Packers gárdáját. Halkan megjegyzem ez volt a 3. leghidegebb mérkőzés az NFL történetében.

bikinigirls2

Természetesen a dolgot a média egyből felkapta, és megindult a nyomozás a lányok után. A firkászok becsületére legyen mondva hamar előkerítették a 3 dekoratív gráciát, és megkapták azt a 15 perc hírnevet, ami a mondás szerint mindenkinek jár.

“Azt hiszem 2-3 hétig tartott, aztán lecsendesedett a dolog. Csak röpke pillanat volt, el sem tudom képzelni, min mehetnek át a hírességek.” – mondta utólag Liz Gray.

Nem lett igaza végül, de ne szaladjunk ennyire előre. Ki is ez a három, felettébb csinos lány? Egy testvérpárról és az unokatestvérükről van szó. Jen Connors és Ashley Connors 23 illetve 25 évesek voltak ekkor. Liz Gray, az unokatestvér 24 éves. Mind a hárman az University of Wisconsin hallgatói, illetve csak voltak, Jen, a legfiatalabb ebben az évben diplomázott le. És hogy mi motiválta őket erre a nem mindennapi cselekedetre? Látszólag semmi különös, egyszerűen csak buli kedvéért rántották le a kabátot ezen a csípős januári napon, álmukban sem hitték volna, hogy ekkora felhajtást generálnak vele.

“Csak a móka miatt csináltuk, mert szeretjük a Packerst, és imádunk mérkőzésre járni” – nyilatkozta Liz

bikinigirls1

A szezonnak vége lett, a Lambeau Field lelátói kiürültek, és megkezdődött a gyötrelmes holtidény az NFL-ben. A történet pedig szépen lassan lecsengett. Egészen addig nyugodt volt a lányok élete amíg el nem kezdődött az újabb szezon, a csajok pedig újra ledobták a kabátot. Természetesen ezt nem úgy kell elképzelni, hogy 2,5-3 órán keresztül a fagypont alatti hőmérsékletben egy szál bikiniben parádéznak a megszokott 126-os szektorban. Ezt ember ki nem bírná. Ugyanúgy járnak a mérkőzésekre mint bármilyen normális ember. Több réteg ruha, nagy kabát, forró ital. A negyedek közötti szünetekben, vagy ha valami rendkívüli dolog történik a pályán akkor viszont kabát ledob és pár percig semmihez sem fogható forró hangulatot varázsolnak a Fagyott Tundra lelátóira. Természetesen ez a pár perc is elég ahhoz, hogy a TV társaságok kamerái azonnal megtalálják őket.

“Rendszerint megfázunk mind a hárman a mérkőzés végére, de ettől függetlenül megéri” – mondta Amanda

bikinigirls4

Szépségükre természetesen azonnal felfigyeltek. A Maxim magazin fotózásra is felkérte őket, amit végül visszautasítottak.

“Nem voltunk benne biztosak, hogy ez az a fajta hírnév amire vágyunk. Nem ezért csináltuk.” – mondta Liz a felkérésről.

A lányok hihetetlenül népszerűek lettek. Pat Connors, a Connors testvérek édesapja vette kézbe a lányok dolgait. Szervezte az interjúkat, és próbálta normális keretközé szorítani a rajongást amivel a Packers drukkerek úton útfélen kitüntették a lányokat. Eközben természetesen figyelt arra, hogy a hirtelen jött népszerűségből a lehető legtöbbet kihozza lányai számára. Megpróbálkozott mindenféle kiegészítőkkel Bikini Girls márkanév alatt, de nem lett belőle végül semmi, nem talált támogatót a tervei megvalósításához. A hírnév pedig lassan kezdett lecsengeni.

“Olyan volt mint egy gallon tej. Ha nem kezdesz vele valamit rád savanyodik.” – mondta.

Az akkor egyre felkapottabb mellrákellenes kampányból is kivették a részüket. Természetesen rózsaszín bikiniben pompáznak ilyenkor a lányok, a mellrákellenes hónap keretében, ezzel segítve ennek népszerűsítését. Aláírt fotókat ajánlottak fel licitálásra, a bevételt pedig egy helyi rákellenes alapítvány javára ajánlották fel.

bikinigirls2_mellrák

És mit csinálnak a lányok jelenleg? Jen Connors azóta kedvenc csapatának, a Packersnek a marketing osztályát erősíti (munkaruhája természetesen nem bikini). Ennek megfelelően mérkőzésnapokon igen elfoglalt, ezért helyét Ashley vette át a Bikini Girlsben. Néha, ha úgy jön ki a lépés, hogy mind a négyen ráérnek akkor a trióból, kvartett lesz a 126-os szektorban, a férfi drukkerek legnagyobb örömére. Amanda, a csapat legidősebb tagja egyébként, enyhén ellentmondásos módon, Chicagoban él.

bikinigirls3

Nem mehetünk el szó nélkül a transzparensek mellett sem, amit a lányok előszeretettel használnak vélemény nyilvánításra. Nem a szívbajos fajtából valók, véleményüknek akkor is hangot adnak ha az nem épp a leghízelgőbb. Legemlékezetesebb talán az a transzparensük, amivel köszönetet mondtak Brett Favre-nak “visszavonulása” után, hogy nem szerződött Mexikóba. A táblák elkészítése is megér egy misét, ilyenkor nem hazudtolják meg női mivoltukat és gyakran hosszan és hevesen vitatkoznak azon, mi kerüljön a transzparensekre. Természetesen miután megszületett az egyesség és a felirat, a vita is elül, és egymást átkarolva, mosolyogva mennek ki a mérkőzésre.

Üde színfoltjai ők a Lambeau Field közönségének. Nagyon reméljük, még hosszú évekig láthatjuk őket, mert igazán nem mindennapi dolog, ilyen szinten kimutatni egy csapat iránti szeretetet. Mert ezek a lányok, azt hiszem maximálisan megtestesítik a kifejezést: DIE HARD FAN, csupa nagybetűvel!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful