Packers Hungary Club

Híres Packers-szurkolók

hatter_logo-180x180

A legutóbbi mérkőzést követően ellepték az internetet Charlie Sheen fotói, ahogy zöld-arany sapkában szorít a Green Bay-nek a Lambeau Fielden. Ennek kapcsán egy kis kutakodásba kezdtem, hogy vajon mely hírességekről köztudott, hogy Packers drukker. Amerika legnézettebb, legjobban figyelemmel követett ligája az NFL, így biztos voltam benne, találok olyan celebet, hírességet, aki a szeretett csapatunknak drukkol. Előre leszögezem, a lista semmilyen sorrendet nem kíván felállítani, nem szándékozom ezen úriemberek és hölgyek karrierjét minősíteni, az egyetlen szempont az volt, hogy vagy az Egyesült Államokban, vagy világszinten ismert emberek legyenek. Egy könnyedebb olvasnivaló következik tehát.

Kezdjük mindjárt a már említett Charlie Sheen-nel. Azt hiszem, őt senkinek nem kell bemutatni, az itthon is nagy sikerrel futó Two and a Half Man (Két pasi meg egy kicsi) egykori sztárja igazi party arc. Gyakran kerül a hírekbe nem éppen erkölcsös élete miatt, nem veti meg a piát, a drogokat és a szép nőket sem. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. Az egyik Milwaukee rádióállomás teljesen rápörgött a témára, és nemes egyszerűséggel ennyit tweetelt: „Charlie Sheen is in the house!!! Party’s on in Green Bay!!” Gyakorlatilag a Green Bay-ben töltött idejét végig bulizta a Dallas elleni mérkőzés előtt és után is. Brett Favre híres éttermében kezdte a mulatozást, majd a mérkőzés után egy green bay-i pubban vedeltek a győzelem örömére. Természetesen nem érkezett egyedül, nagy barátjával C. Thomas Howell társaságában itta ki a piakészletet. Howell már jó előre felkészítette a város lakosságát, hogy itt bizony most armageddon lesz, az érkezésüket megelőzően ezt bírta kitweetelni: „Lehetséges, hogy ma börtönbe kerülünk a fiammal, Charlie Sheen-nel.” Bíztató, mi? Természetesen nem volt semmiféle rendbontás bár a képek tanulsága alapján, bőven fel kellett tölteni a pub készleteit Sheen távozását követően.

sheen2

Pat Morita neve valószínűleg senkinek nem mond semmit. Ám ha azt mondom Mr. Miyagi jó eséllyel 10-ből 9 embernek egyből beugrik az öreg karate mester figurája, aki a 80-as években készült Karate kölyök című filmben egy generációt tanított meg arra, hogy kocsi mosás közben is el lehet sajátítani a karate alapjait. Sajnos Morita 2005-ben végleg eltávozott az örök tatamikra, de fanatikus Packers szeretete annyira nyilvánvaló volt mindenki számára, hogy még az Imdb adatlapjára is felkerült.

pat2

 

Moritához hasonlóan Dwayne Michael Carter neve sem ugrik be mindenki számára. Ám a művészneve már annál inkább, ő ugyanis Lil Wayne. Az ismert rap-előadó hatalmas Packers drukkernek tartja magát és ezt szereti úton útfélen hangoztatni. Érthetetlen számomra, hogy lett ő Packers fanatikus, hiszen New Orleans városában látta meg a napvilágot és a Who Dat Nation árnyékában nőtt fel. Ennek ellenére nem tisztem ezt kétségbe vonni, az mindenesetre tény, hogy rajongásával odáig elment, hogy még egy dalt is írt a csapathoz, Green & Yellow címmel.

Az első hölgy a válogatásban szintén nem akárki. Főleg a férfiak részéről lehet ismerős a neve, bár ezt úgyis mindenki tagadni fogja :). Ashlynn Brooke ugyanis egy többszörös AVN díjas pornósztár. A futball világa nem áll távol a szépségtől, ugyanis 9 évig volt cheerleader Oklahomában. Felnőtt filmes karrierjét 2006-ban kezdte, miután 3 évig dolgozott egy használtautó kereskedésbe. 2010-ben hagyott fel a filmezéssel mikor megszületett a gyermeke. Rövid karrierje során rengeteg díjat nyert 2011-ben a CNBC beválasztotta a 12 legismertebb pornósztár közé. És hogy vélekedik a fociról? „Hatalmas futballrajongó vagyok, különösen a Soonerst és a Green Bay Packerst szeretem!” Elmondása szerint már 1991-ben, 6 évesen követte a draftot, amikor Favre az Atlantához került, és kedvence karrierjét követve ismerkedett meg a Packers történelmével, ami teljesen lenyűgözte. Két kedvenc játékosa van, Bart Starr és Brett Favre.

ashlynn_brooke

David Ortiz a Boston Red Sox, 9-szeres All-star, 3-szoros bajnok baseball játékos is szintén Green Bay drukkernek vallja magát. Ennek oka nem is lehetne prózaibb a Dominikai Köztársaságban született kiválóság számára: Wisconsin állambeli nőt vett feleségül, sok választása tehát nem volt Ortiznak. Felesége, Tiffany Kaukauna városából származik, ami nagyjából félúton van Green Bay és Appleton között. Ortiz ennek megfelelően gyakran feltűnik a Lambeau Fielden, ha ideje engedi és rendszeresen elviszi imádott feleségét drukkolni a Packersnek, a csapat szeretete az évek alatt természetesen őt is magával rántotta.

Erin Andrews névről nem biztos, hogy beugrik, de biztos vagyok benne, hogy minden NFL-t szerető ember látta már őt nem egyszer. A férfiak szinte biztosan emlékeznek rá, ő ugyanis jelenleg a Fox Sports pályaszéli riportere. 8 évet húzott le az ESPN-nél miután 2012-ben átigazolt a Fox-hoz, és a 2014-es szezon óta ő serénykedik az alapvonal mellett Pam Oliver helyett. Erin a Packers életérzést édesapjától kapta, ugyanis az apuka kőkemény Green Bay drukker. Elmondása szerint apja Bart Starr fanként nőtt fel, így neki teljesen egyértelmű volt, hogy Brett Favre fanként nő fel. A csapat szeretete azóta is töretlen a nem mindennapi szépség szívében. Érdekesség, hogy anno még Aaron Rodgers-szel is összeboronálta az amerikai bulvármédia. Mellesleg ő volt az a riporter akivel Richard Sherman artikulátlanul üvöltve közölte hogy a legjobb corner a ligában.

ErinAndrews

Chris Farley elismert komikus volt az államokban. Itthon talán a Beverly Hills-i nindzsa esetleg a Wayne világa című filmekből lehet ismerős. Az államokban rendszeres fellépője volt a Saturday Night Live című talkshow-nak, ahol több állandó karaktert is megformált. A legemlékezetesebb talán a Todd O’Connor nevű Bears drukker alakja volt, aki minden létező sztereotípiát megtestesített, amit a Bears drukkerekről gondolnak Amerikában. És honnan ered Farley Packers fansága? Nagyon egyszerű, Wisconsin államban született. Rövid élete alatt szinte minden alkalmat megragadott, hogy kifejezze a csapat iránti rajongását. De nem csak a Packerst és a Badgerst szerette, hanem mindent, ami szülőállamából származik. A sors furcsa fintora, hogy Chicagoban halt meg, morfium és kokain túladagolásban.

dabears

Demi Moore nevét sem kell remélem senkinek bemutatni. A G.I. Jane és a Sztriptíz című filmeket biztos mindenki látta már az életében egyszer. Moore is azon híresség sorát erősíti, akik a Packersnek szorítanak évről évre. Miután elvált Bruce Willis-től sikerült azzal az Ashton Kutcher-rel összeházasodnia, akiről köztudomású, hogy Chicago drukker. Évente kétszer biztos nagy buli volt otthon amíg el nem váltak :).

A szépséges Jessica Biel és férje Justin Timberlake szintén mindketten Packers drukkerek. Ortiz-zal ellentétben itt a házaspár férfi oldaláról terjedt át a drukkolás az asszonyra. Timberlake nem tartozik az ős Packers fanok közé, saját elmondása szerint a 2010-es szezon utáni győztes Super Bowl után lett Green Bay fan. Többször látogattak már ki együtt a barátaikkal a Lambeau Field-re.

justin

Ryan Reynolds nem tartozik az A listás hollywoodi színészek közé, ám mindenképpen figyelemre méltó karriert futott be. Itthon a Buliszervíz, ahol a ZS filmek királynőjével, Tara Reid-del szerepelt és a botrányosan gyenge Zöld Lámpás filmekből lehet ismerős. Ám valamit biztosan tudott, ha 3 évig volt a gyönyörű Scarlett Johanson férje, van is egy egyedi Packers meze, a 09 és 27-es számokkal, ami a házasságuk napját hivatott szimbolizálni.

Ellen DeGeneres a show műsorok egyik koronázatlan királynője, és az ember, aki elkészítette a világ egyik leghíresebb selfijét, kicsit kilóg a sorból, ő ugyanis Saints és Packers fannak is vallja magát. Erre a listára még is felkerül, lévén ő is minden alkalmat megragad arra, hogy a csapatot népszerűsítse. Saját talkshowjába több Packers játékost is meghívott már Aaron Rodgers-től Clay Matthews-ig.

22-aaron-rodgers-diep

A nem rövid nevű James Van Der Beek a 90-as évek nagysikerű tini drámájának, a Dawson és a haverok sorozatának címszereplője. A 6 évadot megélt sorozat egy középiskola fiataljainak életét mutatta be. Van Der Beek a Prérifarkas blues című filmben egy irányítót alakít. Természetese, a kedvence, Brett Favre iránti rajongása miatt a 4-es számot viselte. Országos cimborák a már feljebb említett Timberlake-kel, ő is ahhoz a baráti társasághoz tartozik akikkel Justin a mérkőzésekre jár.

vander-beek

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful